mam na mysli ty s 48x, 52x zapisem a ctenim a hlavne 24x rw
chtel bych Lite-On 48x24x48 ale pry je to pekny rvoun. Ono ale zase co by taky pri tech otackach nervalo ze ;)
nejake zkusenosti, napdady....
Printable View
mam na mysli ty s 48x, 52x zapisem a ctenim a hlavne 24x rw
chtel bych Lite-On 48x24x48 ale pry je to pekny rvoun. Ono ale zase co by taky pri tech otackach nervalo ze ;)
nejake zkusenosti, napdady....
Hmm,kdyz ti tak vadi ten hluk tak pal mensi rychlosti,ale jestli chces opravdu palit tou 52x tak to snad ty 2minuty vydrzis ne?Kdyztak si dej sluchatka ;D
jj, musim souhlasit...dnes tichou vypalku, ktera pali 52x asi nenajdes... :?Citace:
Původně odeslal Madman
holt si musis vybrat, bud rychle, nebo potichu... ;D
Nech si vypalovat od kamarádů. :wink:
A když už musíš sám, tak jdi při pálení třeba na velkou. :?
Na CDRku psali ze pry ASUS 52x je ticha.
Tichý palírny se už nevyrábějí. :eek: :eek:
Dneska tichou a pomalou uz nekoupis, takze pokud chces ticho, tak kup nejakou 52x (ASUS nebo LiteOn) a pal pomalu a nastav si pomaly cteni a je to v pohode. Jinak teda palit 52x na my palicce je celkem hukot, nastesti to moc casto nepouzivam :lol: .
to by muselo byt aspon do 2x5,25 pozice s odhlucnenim jak prase aby tech 52X nebylo slysetCitace:
Původně odeslal Madman
jj, ja jsem taky jednou zkousel palit 52x a byl to celkem hukot :o, vlastne i kdyz ctu nejake CD a rozjede se na max tak je to fakt hluk ja swina, ale to je normal co by ste cekali od 52x smazky .), filmy co mam na CD si tedy spoustim z DVDcka to je naprosto tiche :-)Citace:
Původně odeslal KUBA
Ten Asus mám (52x24x52x) a myslím si že ta hlučnost celkem jde. Má údajně nějakej antivibrační mechanismus kterej snižuje hluk. Rozhodně je míň hlučná než Lite-On 40x
pri dnesnich rychlostech to vsechno rve jak hovado :-( si vyber bud rychlost nebo klid :-)
No ja si filmy poustim tak ze nastavim rychlost na 4x,to je pak absolutni ticho a palirna jenom tak trochu blika :idea:Citace:
Původně odeslal Tom
jj, nebo tak. Ale ja jsem linej ten soft na zpomaleni hledat a pak to furt jako ful prepinat. Rovnou to soupnu do DVD to je tiche(pri filmu)...Citace:
Původně odeslal Madman