-
Sis 635/T
Zdar v Ruzovce jsem si koupil desku ECS P6S5AT (je to ATX:-) ) a porad mi padaj Win2k, uz jsem je nekolikrat preinstaloval a porad to pada. Casto se to restartuje a hodi modrou obrazovku. Nepomohl novej bios. Komponentama to snad neni, ty fungujou na jinych deskach v pohode. Myslite, ze mi uznaj reklamaci, nebo, ze mi reknou funguje to...sice spatne, ale funguje? Diky za rady...
-
-
-
Taktuješ?
Mám pořád tutéž desku a chvíli mi trvalo než jsem vše odladil aby to nepadalo. Šlo hlavně o nastavení pamětí a taky FSB. Zvlášť jestli máš verzi < 1.5 , ( ty měly tuším modrou barvu DDR patic a IDE konektorů, oproti červené barvě u revize 1.5) tak deska dělá velké problémy při 133MHz FSB. Zkus vše podtaktovat a sleduj chování, postupně přidávej na jednotlivých komponentech a uvidíš v čem je zádrhel. Jinak to taky může být těma W2k, s těma nemám na téhle desce zkušenost....
-
Ja mam taky p6s5at a muzete mi někdo vysvětlit proc někdy při startu děla pip pip .......pip pip a někdy jen pip.....pip (..... znaci inicializaci biosu)
-
mne na tejto doske zase nejde tualatin :-(
dam ho tam a nenabehne win na 1000. na 133 ani neprebehne post. na 667 ide vsetko ako ma :o
ide tam celeron 850 a ten ide aj nataktovat na 1133
asik napatia alebo co. radsej som dal toho tualatina do bx :-) :idea:
-
Tak mazej do obchodu dokať ti budou ochotní vrátit prachy!!!!!!!
mám rev 1.3 a na tý to nerozchodíš!!!!! musíš mít rev 1.5 a vejš
(ani new BIOS to nezachrání)
-
kupoval som to na 2001/2002, v prahe, takze to uz nebude v zaruke ani na to nemam cas a cesta by ma stala to co doska :-).
moc to uz nepotrebujem, len ma zaujimalo, kde je problem. podla mna staci len preletovat nejake napatia.