reklamace desky, ktera se uz nevyrabi
Reklamuji desku, ktera se uz neda sehnat. Ma slot 478 a AGP sbernici. Prodejce mi nabidl jinou, ale bohuzel ma slot 775 a PCI-E. Jelikoz desku opravili vymenou, muzu si vzit penize, ale minimalne mi zbyde procesor a mozna grafika, kterou budu muset koupit novou k nove desce. Da se vratit i procesor a zadat po nich zpet penize, kdyz jsem jej koupil i s deskou?
Re: reklamace desky, ktera se uz nevyrabi
Citace:
Původně odeslal
chinook
Reklamuji desku, ktera se uz neda sehnat. Ma slot 478 a AGP sbernici. Prodejce mi nabidl jinou, ale bohuzel ma slot 775 a PCI-E. Jelikoz desku opravili vymenou, muzu si vzit penize, ale minimalne mi zbyde procesor a mozna grafika, kterou budu muset koupit novou k nove desce. Da se vratit i procesor a zadat po nich zpet penize, kdyz jsem jej koupil i s deskou?
Rekl bych ze leda v pripade cele sestavy. Procesor jsi asi koupil spolecne s deskou, ale jako nezavisle dily ne?
Citace:
Původně odeslal
chinook
To tezko, ale pokud je to tak jak rikas a prodejce ti neni schopen nabidnout totoznou desku totoznych parametru, tvoji ti neni schopen nechat opravit, mas pravo na vraceni plne kupni ceny, kterou mas na fakture.
Takze bych si vzal penize, desku si sehnal "bazarovou" a vzhledem k tomu, ze na tom i jeste urcite par stovaku utrzis tak to mas treba na upgrade :)
Taky jsem si myslel, ze to tak dopadne. Vse bylo koupeno jako jednotlive dily, jen faktura je spolecna. Takze si vezmu penize a desku koupim nekde v bazaru.
Hmm, tohle by mohlo byt zajimavy, IMO by se ty dily daly brat jako skoda zpusobena diky reklamaci.
kdyby chteli tak ti ji sezenou.. v levine maji msi s478 + agp asi 50ks zaruka 3 roky, takze ta deska se furt dela