-
Takt vs. GF 2 Ti
Při FSB větší jak 150 mi vypadávají WIN (WIN XP, SP 1), naskakuje modrá obrazovka s hláškou že problém provedl soubor nv4_disp.dll (ovladač grafické karty), klidně se dostanu na FSB 154 ale WIN je nestabilní kvůli grafice, i když grafika není taktovaná chyba se objeví vždycky!!! Co dělat, kde je závada??
-
Radsej si nechaj standardne takty fsb (133) => aj pci(33) aj agp(66). Odomkni si cpu a taktuj tak.Aj som mal taky problem.Dokonca mi mrzlo aj s podtaktovanou grafikou. Snad este tolko,ze nad 150 Mhz fsb to chodi malokomu pri delicke 1/4.Stava,ze komp vobec nenabehne, nie uz to,ze zatuhne Win...
PS: a mam pocit ze tu tento thread nepatri :-)
-
Na to nemám odvahu odemknout CPU, nikdy jsem to nezkoušel. Mi stačila výměna větráku s chladičem, málem sem porodil než sem to tam nacpal, to sme museli být dva :wink:
sorry nevěděl jsem kam to hodit jestli do grafik nebo sem je to 50 na 50 :?
-
a 166 FSB ti ten procak asi neustoji, ze ? to by se ti potom frekvence agp a pci vratily na normalni hodnoty....
-
-
-
no max FSB je jen 164 :| zkoušel jsem ale následoval reset biosu :evil:
-
stejne asi vic nema cenu - bude ti to brzdit grafika (teda, ta uz to urcite brzdi i ted ... )
-
jasně určitě brzdí ale kdybych sehnal nějakou novou, tak to bude zase brzdit CPU takže to vidím zase tak na pořádný upgrade :|
-
njn, to už je život.... :wink:
-