Trochu sem překopal stránky,snad se budou líbit
www.sweb.cz/erty
Printable View
Trochu sem překopal stránky,snad se budou líbit
www.sweb.cz/erty
Covece ty se asi musis doma hodne nudit ze? ;D Mno jinak moc pekny, ocenuji lidi s sikovnyma rukama...jen tak dal...Nak
nudit? co to je? s tímhle si hraju od letních prázdnin :o))
cece, obrazky moc pekny, ale web megahnusny.Citace:
Původně odeslal eRTY
Holt asi pro samé pájení žeber na radiátoru nezbývá čas na pitvoření stránek. Ale furt lepší než drátem do voka...
8-)
Tobe klidne rad Lukasi, aspon od tebe bude pokoj :DCitace:
Původně odeslal *VIPER*
Jinak to autor: hlavne me zaujalo vtesnani vseho do casu, mam stejny a vodnika mam taky nekdy v pristim desetileti v planu (hleda se sponzor ;D ), a tak jsem chtel videt, jak to tam mas vsechno dane...velice zajimave (a ten predni ventilar na chlazeni radiatoru....hmmm 8-) )
holt se tím neživím jak ty machýrku :evil:Citace:
Původně odeslal Jey
no gratulace k šikovnejm rukam :)
já se tim taky nezivim a ani to zatim nestuduju. :evil: :roll:Citace:
Původně odeslal eRTY
ale precejenom by ten web sel udelat TROCHU LIP. aspon tam dej nejaky pekny pozadovy barvy a pisma textu.
Sorry, ale tvoje stranky taky nejsou zrovna bezchybny...Citace:
Původně odeslal Jey
napr. ten skrekot v repracich kterej dokaze dost huste zkazit naladu...
ano šel by udělat lépe. ale na to abych si s tím vyhrál nemám čas.tak mi skus poradit :wink:Citace:
Původně odeslal Jey
ja myslim ze by stranky meli plnit FCE. Ale jinak mas to hezky :-)Citace:
Původně odeslal eRTY
videli jste tohle videicko? :)
http://misc.aegd.net/filmer/thg_vide...ng_english.avi
tak mi posli na mejl ty html zdroaky a ja tomu dam uchazejici pisma a barvu.. pripadne, nechces-li, tak zkus sam pismo pomoci tagu font prepnout na verdanu ci arial, velikost 1.Citace:
Původně odeslal eRTY
už sem si s tím trochu pohrál,skus se kouknout teď . jediný co ještě nelahodí oku je počítadlo (zapoměl sem heslo,takže bude nový.po víkendu)Citace:
Původně odeslal Jey
Musim uznat, že jsi se do toho chlazení opřel,...
no.. stacilo tak malo. stranka vypada ted MNOHEM lepe. ne, opravdu se ti to dost povedlo, takze priste netvrd, ze to lip nejde:-), ty cernz okraje obrazku jsou pekny.Citace:
Původně odeslal eRTY
jinak jeste kdyztak zkus dat bilej okraj tomu obrazku na uvodni strance amd rulez, pomoci vlozeni tohohole style radu do tagu img
style="border-style:solid; border-width:1px; border-color:white;"
takze to pak bude vypadat nejak takhle
[img]amdlogo.jpg[/img]
vsechno samozrejme jenom navrhuji, takze urob jak chces:), jeste kdybyses chtel zbavit toho okraje mezi jednotlivymi frejm, tak edituj index.htm s definici na tuhle podobu - pridej tucny texty..
<html>
<head>
<title>eRTY´s Watter Cooling :o))</title>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
</head>
<frameset rows="66,*" frameborder="0">
<frame name="top" scrolling="no" noresize target="contents" src="kontakt.htm" frameborder="0">
<frameset cols="184,*" frameborder="0">
<frame name="contents" target="main" src="menuI.htm" scrolling="auto" frameborder="0">
<frame name="main" src="vodnik.htm" scrolling="auto" frameborder="0">
</frameset>
<noframes>
<body>
This page uses frames, but your browser doesn't support them.</p>
</body>
</noframes>
</frameset>
</html>
zdarek.
musím uznat, že Tě obdivuju. Moc hezká práce, zvláště chladiče pamětí. Já jsem je měl taky, ale provedení bylo jen tak, aby to fungovalo...vzhled byl strašnej.
Hlavně mě imponuje Tvoje důkladnost a důraz na design. Budu se muset taky trochu snažit ;D
No však se taky chystám na svoje stránky o chlazení. Pak všicky uvidí ty moje patlálum... :lol:
PS: to provedení webu je ok. plně to odpovídá účelu. Je to hezky přehledný.
Ten web je veru OK.Je prehladny zbitocne nezdrzuju seliake blikajuce,skakajuce a inak hovaciace sa cackymacky.A co sa tyka tvojho chladenia-aj ja chcem take... :cry:
Opravdu super prace! Fakt ses borec.. A ty stranky sou taky v pohode, nijak preplacany, prehledny, a je tam vsechno co je potreba. Akorat dej ten frameborder 0 a je to uzasny.
2autorwebu: tak vidis, jak se razem vylepsil tvuj web a mineni lidi o nem.. stacilo par vychytavek.
ta stranka je v pohode... a co sa tyka obsahu: SUPER!!! Mat tolko casu ako ty, tak by som sa do toho asi aj pustil (kvoli nedostatku casu musim teleso na CPU a GPU kupovat od Aquacoolu :-( )
otazka: ten radiator je lepsi ako radiator pokus? ???
Když je řeč o tom webu, tak je to průměr...myslim vzhled, ale ten kód je prostě hrůůůza!
Chlazení fakt nádhera... :D