Neviem ci je chyba v doske alebo windowse alebo kde, proste ak vypnem pocitac alebo ho dam do suspendu tak sa hocikedy mu napadne pocitac sam zapne, wake on lan mam povypinane aj v biose aj wo windows viste zdroj mam seasonic 430W nejake napady?
Printable View
Neviem ci je chyba v doske alebo windowse alebo kde, proste ak vypnem pocitac alebo ho dam do suspendu tak sa hocikedy mu napadne pocitac sam zapne, wake on lan mam povypinane aj v biose aj wo windows viste zdroj mam seasonic 430W nejake napady?
zkousels vypnout PC a po vypnuti vytahnout a zase zandat napajeci kabel? Nezapne se nahodou?
ked odpojim a zapojim privodovy kabel tak nic sa nedeje, v biose setko co je wake up som povypinal, ato APM po IRQ kde to presne najdem? Neviem ci nieje navine ta vista, kt mam na skusku ale akosi ten cely system ide vadne blbne mi tu aj napalka sata H30N, kdezto pod XP sa sprava normalne. skusim pod XP ci sa bude sam zapinat
Nevím, jestli to může mít vliv, ale něco podobnýho mi kdysi dělala jedna deska ... už si nevzpomenu co to bylo ... Vypnul jsem to a ona se sama zase zapnula - třeba po 5 vteřinách, někdy taky po dvaceti ...
Způsobovala to v BIOSu volba USB legacy support enabled, nebo taky USB Keyboard / Mouse support enabled ... stačilo tyhle volby vypnout a byl klid. Zkus si pohrát ještě s tímhle ... ??!
A co wake on lan? Nemas to zapnuty?
no mam mysku usb tak tu som nevypol, inac skoro setko povypinane a zatial som nepostrehol za posledne dni aby pocitac sa sam zapol tak ze nieco z toho to muselo sposobovat , ale este budem testovat snad sa to uz neobjavi
Už jsi přišel na to, čím je to způsobené?
Napadají mě jen tyto (některé zmíněné) varianty v SETUPu - část Power Management Setup:
PME Event Wake Up je enabled
Power on Ring je enabled
Power on by Mouse je enabled
Power on by Keyboard je enabled
AC Back Function je na Full-On
zkus odpojit ethernetovy kabel, mozna to zpusobuje buzeni po siti, kazdopadne to jde v biosu vypnout
tento víkend jsem viděl stejné chování na DS3 a bylo to nestabilitou při OC.