1 Příloh-a(y)
ATI Radeon Xpress 1150 a prechody
Na notebooku mam grafiku , monitor je interny LCD. Problem je v tom ze mi divno zobrazuje grafiku.
Prechody mi nezobrazuje pravidelne a hladko, ale akoby boli vyskladane z viacerych utvarov, taky sekany je ten prechod.
pripajam aj ukazku ktoru som robil aby ste si vedeli predstavit co mi robi.
Neviem si s tym rady, skusal som to nastavit aj v ATI CC ale nic nepomohlo.
Re: ATI Radeon Xpress 1150 a prechody
Toto moze byt kludne "vlastnost"/defekt obrazovky teda mimo dosahu grafickej karty. (Predpokladam ze ten prilozeny obrazok je textura na ktorej si to testoval, lebo na foto obrazovky to velmi nevyzera - resp. na foto to vyzera neskutocne cisto a precizne ;).)
no neviem, lebo dnes som pripojil este jeden externy lcd monitor a tam to zobrazuje tiez tak isto, takze to bude asi chyba niekde v nastaveniach...ten obrazok je textura nie foto obrazovky
"seka" to vsetky prechody, ci len sede? skus napr eizo monitor test, tam su rozne prechody vratane farebnych, potom over ci mas nastavenych 32bit farby.
Vacsina LCD nezvlada sedy prechod, cast ani farebny a to externe LCD moze byt rovnaka sracka ako to interne :)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
"seka" to vsetky prechody, ci len sede? skus napr eizo monitor test, tam su rozne prechody vratane farebnych, potom over ci mas nastavenych 32bit farby.
Vacsina LCD nezvlada sedy prechod, cast ani farebny a to externe LCD moze byt rovnaka sracka ako to interne :)
Přesně tak, vem ten noťas k nějakýmu CRT a podívej se na něm. Pokud ty přechody budou pořád stejné, tak hledej problém v nastavení/ovladačích.