Msi Nx 7600gs-td 256mb Agp Ddr2
Prosim o pomoc :-?
Kupoval som dnes v Ageme tuto kartu a pri nainstalovani hocijakeho nvidia podpisaneho driveru mi nejde spustit ziadne video a v hrach sa prejavuje graficka vada(vypinania a zapinanie monitoru, nahla zmena obrazu, solarizacia, pripadne zamrznutie).
Mam Dosku Abit NF7s s nvidia chipsetom, ja len ze ci si nemam preinstalovat ten chipset na doske....
Re: Msi Nx 7600gs-td 256mb Agp Ddr2
Mam pocit, ze si netrafil dobru sekciu...Skor by sa to hodilo medzi graf. karty...
V prvom rade skontroluj ci mas v biose zapnute fastwrite...a nastavenia AGP...skus odinstalovat aj tie drivre na chipset...Nahodit vsetky nanovo a uvidis...Ak to nepomoze, tak by som asi riesil reklamacku hned, kym je ta karta uplne nova...Aby ti nerobili zbytocne problemy, ale vymenili hned kus zua kus...
Citace:
Původně odeslal
mortician
Mam pocit, ze si netrafil dobru sekciu...Skor by sa to hodilo medzi graf. karty...
V prvom rade skontroluj ci mas v biose zapnute fastwrite...a nastavenia AGP...skus odinstalovat aj tie drivre na chipset...Nahodit vsetky nanovo a uvidis...Ak to nepomoze, tak by som asi riesil reklamacku hned, kym je ta karta uplne nova...Aby ti nerobili zbytocne problemy, ale vymenili hned kus zua kus...
Hmmm, ok pozem bios ale ako odinstalujem chipset na karte?
Ta karta bola vymenena za uplne novy kus a robi to iste co predosla, preto je chyba u mna.
Neviem ci sa chapeme spravne...Ja som myslel, ze by si mohol skusit odinstalovat ovladace zakladnej dosky... a skusit ich nahodit odznova...Resp. ak by bola moznost skusit tu kartu na inej doske...najlepsie s rovnakymi parametrami...
Citace:
Původně odeslal
mortician
Neviem ci sa chapeme spravne...Ja som myslel, ze by si mohol skusit odinstalovat ovladace zakladnej dosky... a skusit ich nahodit odznova...Resp. ak by bola moznost skusit tu kartu na inej doske...najlepsie s rovnakymi parametrami...
Doska je http://www.hothardware.com/articles/...5FMotherboard/
Disketu ktora bola k doske som pouzil pri instalovani WinXP(isla len jedna moznost) pretoze doska je starsi model, ak myslis n-force driver ktory bol k doske na CD obsahuje driver na chipset,driver na lan a driver na audio.
Taky driver neviem kde by som zhanal.
Citace:
Původně odeslal
ivocpivoc
Presne ten som myslel...Odinstaluj ich a skus nahodit napr. tieto:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1271
Citace:
Původně odeslal
mortician
Ok nahodim to dnes vecer, potom napisem ako som dopadol
Citace:
Původně odeslal
ivocpivoc
Ok nahodim to dnes vecer, potom napisem ako som dopadol
VYRIESENE!!!!:o
Driver od Guru zabral, snad to pojde a nebude blbnut dik
Citace:
Původně odeslal
ivocpivoc
VYRIESENE!!!!:o
Driver od Guru zabral, snad to pojde a nebude blbnut dik
chlape, som rad, ze Ti to chodi, ale uprimne sa cudujem, ze ti to tvoje PC vobec chodi, ked nevies, co je chipset driver ;)
takze treba UCIT SA, UCIT SA a UCIT SA.... jaq mudro povedal sudruh L.
Citace:
Původně odeslal
Hazo
chlape, som rad, ze Ti to chodi, ale uprimne sa cudujem, ze ti to tvoje PC vobec chodi, ked nevies, co je chipset driver ;)
takze treba UCIT SA, UCIT SA a UCIT SA.... jaq mudro povedal sudruh L.
Heheh, ale vidis to... Podarilo sa... Hazo to vystihol.... :)
Citace:
Původně odeslal
mortician
Heheh, ale vidis to... Podarilo sa... Hazo to vystihol.... :)
Tomu ver, dobre ze nepoznas mojho sefa, kleplo by ta :) :D
Preco? Tvoj sef tiez rad cituje súdruha Lenina? :)
Citace:
Původně odeslal
mortician
Preco? Tvoj sef tiez rad cituje súdruha Lenina? :)
To je na iny topik :rolleyes: