Zdárek lidičkové
Chci se zeptat, jake máte s tímhle obchodem zkušenosti. Když si tam něco objednámpřijde to v poho a nebudou s tím problémy nebo naopak? Prosím poradtě.Díkec
Printable View
Zdárek lidičkové
Chci se zeptat, jake máte s tímhle obchodem zkušenosti. Když si tam něco objednámpřijde to v poho a nebudou s tím problémy nebo naopak? Prosím poradtě.Díkec
Objednávky se bát nemusíš, v případě reklamace bych radil poohlídnout se raději jinde...
více viz
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?...hlight=Softcom
nebo
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?...hlight=Softcom
S Brnenskou pobockou mam jen ty nejlepsi zkusenosti jak po strance nakupu, tak reklamaci. To ze se stalo neco v Praze, na kterou nadavaji snad vsichni co tam nakupuji, neznamena, ze je Brno to same.
2Bartik: nevim kde to chces kupovat, takze si preber oba zde uvedene nazory.
Jo Brno je dobre, ted jsem tam poprve byl a vypada to tam spis jak ve skladu, ale dobre.
90% beru z brneneske pobocky kvuli moznosti osobniho vyzvednuti a ceny maji vic nez priznive...hlavne disky, media, flash atd...spokojenost. Jen jednou jsem si musel vyhadat lepsi (puvodni cenu pri objednavce), ale i to nakonec dopadlo. Solidni obchod spolu s alfou (sidli kousicek od sebe).
Co se tyka prazske pobocky, tak uz bych tam nikdy nekoupil ani medium. Pristup obchodniku je otresnej a reklamacni oddeleni jeste dvojnasobne horsi.
Se Softcomem mam nejlepší možné zkušenosti. I s pobočkou v Praze.
Brno v pohodě, o Praze nic nevím. Podle mne to všechno záleží na lidech, kteří tam dělají.
V pobocce v Praze nakupovat jen v nouzi. Zatim jsem tam nic nereklamoval ale uz pristup lidi tam je naprosto otresny. V chihuriho threadu padlo tusim slovo "banda retartu" coz to naprosto vystihuje.
Viz posledne kdyz jsem nevedel sve cislo objednavky rekl mu sve jmeno a prijmeni ...tak ze Holečků je tam hodne at se zajdu prihlasit a reknu mu to cislo. Jelikoz si heslo k jejich eshopu nepamatuju (pamatuje si ho opera) tak jsem mu navrhnul ze by to mohl najit treba podle ulice, minutove mlceni kdy "retart c.2" rekl ze by to slo a tak jsem uspesne nakoupil... pokud nemusim radsi jedu mhd 40min navic do czechcomputeru.