problem s MSI K8N NEO (s 754)
Zdravim,
mam takovy problem s touto MB:
mam normalne zapojenou klav. a mys do PS2 kdyz nevypnu komp za site tak je vse OK, ale jakmile ho nachvilku " vytahnu" ze site (vypadek, vymena komponent....) tak MB bud: vubec nenajede, nebo najede do Win a nefunguje klav (v tomto pripade nereaguje uz pri najizdeni), nebo nefunguje ani klav. a ani mys. Clear cmos jsem udelal atd...... nova instalace WIN.
Jedna se cerstve koupenou MB od nekoho
nevi nekdo co s tim?
vyreklamovat? (to se mi moc nechce, pze jinak je vse OK)
dat klav. a mys do USB (asi to bude to nejjednodussi) zatim jsem nemel moznost vyzkouset , jestli to bude v USB OK
predem diky za radu (y)
Re: problem s MSI K8N NEO (s 754)
Zkusil bych novej bios jestli nějakej je a pokusit se vysledovat jestli to nemá souvislost ještě s něčím. Některý desky se občas choval podivně, mám např. zkušenost s jenou sérii Gigabyte desek, který ani nepostnou pokud je něco připojenýho v předních usb, přitom když se to připojí až po postu, tak všechno jede v pohodě:roll:.
Bios mam posledni
a jsem s nim ohledne OC spokojen
takze to asi vyresim vyzkousenim klav. a mysi do USB
Citace:
Původně odeslal
cody1
Bios mam posledni
a jsem s nim ohledne OC spokojen
takze to asi vyresim vyzkousenim klav. a mysi do USB
aky silny mas zdroj? Ja by som vyskusal s inym zdrojom, ci bude robit to iste...
Citace:
Původně odeslal
Hazo
aky silny mas zdroj? Ja by som vyskusal s inym zdrojom, ci bude robit to iste...
ted je to na Enermaxu Liberty 500W, vyzkusim to jeste s Chieftecem 360W jestli to nebude tim?? Mozny je vse?