Re: Záloha image HDD po síti
GHOST umi zalohovat i po siti
EDIT: na ghosta jsem nikde moc dobry navod nenasel a nemam ho nainstalovanej. Ale driv kdyz jsem to pouzival, tak jsem zalohoval pres sit a slo to hned od prvnich verzi ghosta, ale ten neumel najit novejsi sitovky. Od te doby co proces zalohovani bezi pod win neni problem zalohujes rovnou do nejake sitove slozky.
Jeste jsem si vzpomnel na tento soft Acronis True Image a podle stranek by to mel umet tez
http://www.acronis.com/enterprise/pr...up-to-ftp.html
Aj tak mozes pouzit ghosta... len potrebujes pridat tcp/ip modul a nadefinovat ip adresy pre oba hosty
vytvoris obraz stareho disku na novom kompe, vymenis disky na notebooku a mozes obraz nahodit spet na notebook. easy
btw, redukce na 2,5 disk kostuje kolem stovky... co vic resit?
najdi si niekde HirensBootCD 8.5 , nabootuj s neho , spusti Acronis True Image a pripoj si ten hdd cez USB ramcek a mas vystarano
Pripadne lze v Acronis true image vytvorit bootovaci recovery CD primo. Pote se muze cely Acronis odinstalovat (nebo si CD vytvorit na jinem PC) a pouzivat jen toto recovery CD.
A nebo opensource alternative partimage. Podpora NTFS pouze experimentalni, ale funguje bezproblemove. Ma i podporu site. Do live-cd Slaxu existuje modul partimage, takze np.