dostal som novy D-LINK DSL-G624T a nemozem sa dostat do zariadenia, kde je problem?
v manualu je IP 192.168.1.1 ale nejde to, ani ping. switch nanom ide...
Printable View
dostal som novy D-LINK DSL-G624T a nemozem sa dostat do zariadenia, kde je problem?
v manualu je IP 192.168.1.1 ale nejde to, ani ping. switch nanom ide...
ja mam g684T a mam adresu 10.0.0.138 ...
kdyz tak zkus treba jeste reset.
edit: jeste me napadlo, jestli nemas napevno ip adresu pccka a to v jinem rozsahu nez je modem...
a aku mas masku?
no to neviem, v manualu som nasiel IP 192.168.1.1
inak po par sekundach ked to zapnem tak blika kontrolka status, ako keby naskocil, ale ked som donho napojil ADSL kabel tak nic...
niak pouzivam CC GET MAC addres, tak by mi to tusim naslo aj inu IPcku ako mam...
masku klasickou 255.255.255.0.
ADSL ti nenaskoci, dokud ten modem nenastavis..
A co zkusit 192.168.0.1?. Nicméně zkus reset (malé tlačítko vzadu) a pak připoji k pc..nastavení síťovky nech na automatiku, uvidíš
Mne to spis prijde, ze tvoje PC je v jine siti nez router. Jaka je IP tveho PC? Dej ji napr. 192.168.1.2
no niesom az taky blby asi som nevedel ze musim mat IP v rozsahu 192.168.0.X kde X je lubovolne cislo okrem 1, teda ak v manualu je 192.168.1.1
a mam program CC GET MAC adres ktory by mi mal IP adresu najst, takze som skual 192.168.0.X AJ 192.168.1.X a nic mi nenaslo... je nejaky program alebo nieco take na preflesovanie firmware? a tlacikto reset som skusal asi 100x drzat ale nejak nebolo ani poznat ze sa to zariadeneie restartuje...
A když máš nastaveno získat adresu z dhcp, a potom dáš ipconfig -all, jakou adresu dostaneš?
Reset by mělo stačit přidržet 2 vteřiny, potom všechny diody zhasnou a opět se rozblikají,dle zapojení.
no tak som to myslel, to tak ked pridem stale z prace na... a vecer postujem...
for Zdenek Dubnicky:
IP adresu mi prideli taku ako keby tam nebol dhcp server, takze blud...
a kdes stlacam reser, tak sa nic nedeje, nic nezhasina...
Na reset tusim prodrzet dele, asi 15s ...
Jinej sitovej kabel jsi zkousel?
no drzal som asi 20s...
momentalne to zariadenie pouzivam ako switch a ide mi to bezporoblemu...