Mám desku Acorp 6ZX86.Kamarád neunesl prorhu v Unrealu a nasraně odinstaloval(vyrval) HDD se zapnutého compu.Po opětovném zapnutí se rozjel jen zdroj a větrák CPU :evil: .Je pryč CPU nebo deska?
Printable View
Mám desku Acorp 6ZX86.Kamarád neunesl prorhu v Unrealu a nasraně odinstaloval(vyrval) HDD se zapnutého compu.Po opětovném zapnutí se rozjel jen zdroj a větrák CPU :evil: .Je pryč CPU nebo deska?
Je mozne ze aj odislo +5V v zdroji. Neostava ti nic ine len vyskusat komponent po komponente a zistit tak co ti vlastne odislo.Citace:
Původně odeslal xkrat
Tvuj kamos je pekny c.urak! Ted ti zbyva jak pise TimeLord testovat dil po dilu v jine desce... hele esi priste ten kamos zase neunese prohru tak at se poleje benzinem a skrtne sirkou ;D (kruci tahle fraze se rychle zazila) Nak
no jo teď je to móda ;D
Prachy jsem z něho nějak vytřískal :evil: .Tak jsem uvažoval jakou desku na celerona(600)-viděl jsem v Alzasoftu ASUS TUSL2-C za 2300Kč :idea: .Mám do toho jít?Nemám LOVE na lepší upgrade. :oops:
do toho bych sel. je to dobra deska...Citace:
Původně odeslal xkrat
a muzes do te desky pak aspon nacpat tualatina
ale napred si projdi bazary na netu jestli to nekdo neprodava - prodava se o dost levneji
V alzasoftu sem ji kupoval asi pred 10ti dny...sou rychli...jestli ji pres net objednas jeste dnes tak zitra dopoledne ji mas doma...moc fajn deska...Nak
Tak jsem si tu desku u Alzasoftu objednal,přes net mi to v pohodě potrvdili ,ale jak jsem si pro ni přijel tak mi řekli,že tyhle deky nejsou ani nebudou...nabídli mi,ale nechutně drahé MSI.