GeForce 5200 Personal Cinema a digitalni tuner
Potreboval bych poradit (jak jinak):)
Ma tuhle kartu viz %subj%, konkretne model od XFX a mam problem s TV Tunerem.
System ho nasel, stejne tak WDM capture device, ale v zadnym programu co jsem zkousel (DScaler, ATV2000, PowerDVR primo z inst. CD, IUVCR nebo tak nejak, Windows Movie Maker) jsem nebyl schopen nic naladit....DScaler hlasil pri ladeni chybu "Cannot create graph". Ostatni zobrazily klasicky zrneni i se zvukem, programy vypadaji ze ladi, ale nic nenaladi, resp. mi prijde jako kdyby tuner "stal".
Kabel od anteny je OK, vytahl jsem ho ze set top boxu, kterej na nej chyta vsechny 4 digi kanaly uplne bezproblemu a v super kvalite.
O vikendu mam v planu zkusit jeste WinDVR, ale jinak uz me toho moc nenapada, dival sem se na www.tvfreak.cz ale nic moc jsem tam nenasel.
Diky kazdymu za jakejkoliv napad...
Re: GeForce 5200 Personal Cinema a digitalni tuner
Takze ani WinDVR3.0. s tim nepohlo...a aby toho nebylo malo..tak jsem zjistil, ze ten tuner je analogovej:) ale to problem nema vliv, pac ten kabel co jsem tam zapojil...je i pro analog, resp. TV na nem chyta analog. vysilani.
Pokud spustim ATV2000 ...objevi se hlaska "graph failed" a je videt jen zrneni bez zvuku, pokud prepnu na S-video ...tak tam signal je v poradku.
Jinak dodam, ze jsem zkousel opsledni nVidia drivery 93.71 i posledni WDM-VIVO-TV ovladac tusim 2.26 ale proste nic.... :-/
Any ideas?