co si myslite o teto značce a typu MB,nic mi to moc nerika,kdyz jsem se na ni koukal tak to vypada jak nejaka ECSka nebo tak nejak Vas nazor,zkusenosti:
http://www.dfi.cz/products.php?id=101
Printable View
co si myslite o teto značce a typu MB,nic mi to moc nerika,kdyz jsem se na ni koukal tak to vypada jak nejaka ECSka nebo tak nejak Vas nazor,zkusenosti:
http://www.dfi.cz/products.php?id=101
ma ji par lidi co znam a nestezuji si... :idea:Citace:
Původně odeslal vyhul
BTW:nevim co vic rict, pokud chce vedet neco konkretne, tak to napis...
ja myslel tak obecne jaky OC moznosti(i kdyz ten pasiv na cipsetu:-(),celkovy vykon oproti jinejm deskam,nejaky jiny problemy,neni to neco na principu Biostaru a podobnych firem??
overclocking nikdo z nich neprovozuje, ale asi nic moc...Citace:
Původně odeslal vyhul
vykon normalni, zadny zazrak ale ani zadna sracka...
za ty prachy dobra deska.... :!:
No řeknu ti to asi takhle desky DFI jsou jeden velkej problém(sám jsem měl jeden čas DFI AK 76-SN - jsem rád, že jsem se jí zbavil). Ale musím uznat AD 77 Infinity se jim jako jedna zmála velice povedla, ba vůbec všechny AD77čky jsou good!!!
mno tam to mozna nebylo samotnou deskou, ale chipsetem, ktery nemel a nema moc velkou podporu (bohuzel...)...Citace:
Původně odeslal DVSystem
jinak je pravda ze ty stary DFIcka nebyly nic moc (myslim tak rok zpet, jeste na sdramy), ale vsechny novy uz jsou good...
BTW: o deskach pro intely nic newim, vse co jsem napsal plati pro desky pro amd....
Mno co ja vim tak AD77 Infinity ma pro overclocking vse nutne (zmena VCore,FSB... ) jak AD77 to nevim, ale typnul bych si, ze to bude to samy. Deska infinity vyhrala i dost testu (nerikam ze zrovna za rychlost), asi bude opravdu docela dobra
Mám AD77PRO a nastavení v BIOSu pro OC má solidní:Citace:
Původně odeslal vyhul
FSB (až 250MHz)
násobič
všemožný časování pamětí
voltáž čipsetu (max. 2.8V), CPU (max. 2.0V), DIMM (jen do 2.63V), AGP (max. 1.8V)
výkon - těžko říct, nemám porovnání.
stabilita - 100%.
problémy - na žádný sem nepřišel :-)
hm.nezni to spatne:-) delicka 1/6 asi neni ze??to bych totiz cumel jak bacil do lekarny:-))
Bohužel, dělička 1/6 chybí, to už pak byla skoro dokonalá deska :-)
Ja ma Infinity, a jedu na ni naprosto bez problemu, az na to, ze momentalne jedu na shitovim 250W zdroji takze mi kolisa trosku -5 a -12 napeti. S 300W to jede v poho. (Je to napsany i v manualu, ze musis mit 300W zdroj) Taky kterej blbec by jeste mel 250ku, ne? :oops:
Jinak OC moznosti dost v poho. Ja pojedu jeste vejs, zatim viz podpis. Ted a to ale nemam cas.
Za ty prachy je to podle me fakt skvela deska. Ale jeji moznosti sis uz urcite zjistil (SATA, FWire, RAID, atd.).
Hele je to fakt kvalitni deska,tahle se povedla.V casopise Computer obsadila druhý misto a oznacili ji jako "vyhodna koupe" a prekvapeni testu.Je sice neznama,ale fakt kvalitni navic s novejma technologiema
Ja mam AD76Raid, zakladni problem je, ze nejde menit nasobic.
V puvodnim biosu to prej slo (alespon to ve vsech testech psali).
Momentalne na ni jedu 2100MHz XP 1700+ JIUHB pri 1,7V.
Bohuzel na skoro standart FSB.
Jinak vykon slusny, ale ten nasobic zamrzi :?
Takze asi pujdu do NF7S.