Windows Vista 64 nebo XP 64???
Zdravim..
po dlouhe dobe jsem se rozhodl ze zainvestuji do legalniho operacniho systemu. A ted stojim pred otazkou, jaky okna si od Billa poridit...
O Vistach toho bylo ted hodne napsano, ale nikde jsem nenasel nejaky konecny verdikt, zdali jsou lepsi ci horsi nez XP..
PC uzivam denne k praci, delam v grafickych programech a urcite bych uvital hezke pracovni prostredi, coz Visty bezesporu maji.. Ale rozhodne ne, na ukor razantniho poklesu vykonu.. Kdyz nemakam, tak si rad neco zaparim a jelikoz jsem ted investoval do nove grafiky (GF8800GTS320MB) tak chci hrat vetsinu titulu v plny palbe!
Co byste mi poradili? Mam sahnout po osvedcenych XPsach, nebo radsi po Vistach a pockat chvili nez se doladi???
Moc vsem dekuju za prispevky:) Bey
Re: Windows Vista 64 nebo XP 64???
Pokud chces sahnout po overenych XP-ckach, tak nevidim jediny duvod zaradit do vyberu XP 64.
A pokud bys cetl thread o Vista, tak se tam nekde pise, ze pokud si objednas Vista x86, tak pak muzes zazadat o zaslani x64 verze.
Kdyš chceš zainvestovat, investuj do nového systému Vista, bude delší dobu podpora a mrkvosoft bude na něm stále pracovat.
Urcite bych kupoval Visty, ale musis preklenout alespon obdobi, nez vyjde prvni Service Pak 1, ktery ma vyjit na podzim. Do te doby, si mysli, ze te nebudou jen tesit...
koupil jsem visty 64bit ultimate ale zatim je vubec nepouzivam mam dva disky a na jednom mam xp a na druhym visty ale jedu zatim na xp takze mozna je i na zvazenou jestli budes chtit visty coz si myslim je lepsi volba co se tyce budoucnosti ... ale ted ? fakt nevim mozna jeste pockat :)
Tak uz je mam doma.. a naprosto s Vama souhlasim.. Jsou moc pekny, barevny, pruhledny a nevim co jeste, ale rozhodne nejsou na 100 ready..
Zatim furt bootuju s disku kde mam XPsa, nebot pod nima mi vsechno bezi..
Ale rozhodne sem rad ze je mam.. hned se na strankach Microsoftu cejtim lip:D
Jeste vyhodit tu sbirku natahanejch veci a jsem naprosto legalni uzivatel:D
VISTA je celkom fajn OS, mám 64b SVK verziu, len na nich fuguje na 99 percent len Windows, ak vôbec funguje :)
Pre nadšencov odporúčam, ale pre "hráčov a ..." asi moc nie.