1 GB ddr 400 do 2k vc. dph
rad bych zvetsil mnostvi pameti v jednom pc (asus k8n s754, sempron 3100+), kde je momentalne 2x256 MB (transcend jr s cl 2,5) na 1 GB
jeste nejsem pevne rozhodnut, zda koupit nove nebo z bazaru
v pripade novych mam v podstate na vyber z techto dvou (pokud to nechci prodrazovat postou):
http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=54582
http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=39635
s transcendy mam pozitivni zkusenosti, s goodram zadne... sice sem nasel neco v sekci pameti, ale jen 2 prispevky...
pozadavky
- musi to byt 1 modul
- musi byt schopny cl 2,5 (doufam, ze temer kazda cl 3 se da ukecat... :) )
- musim se vlezt do 2k (to je maximum)
- nejaky ten oc potesi, ale neni podminkou
Re: 1 GB ddr 400 do 2k vc. dph
V K8N mi vyborne fici 1GB DDR400 PMI/PQI (da i neco vice nez 440MHz CL2.5) a nebo pak tam mam jeste Transcend JetRam CL2.5 ale 512MB a ta jede taky dobre.
DDR1 mam nejake GOODRAMy v praci a na tom co jet maji jedou bez problemu. Taktovani se nekonalo, takze nemuzu soudit. U DDR2 mi to prodejce (TSBohemia) moc nedoporucoval (nevim proc, dal jsem na nej, rozdil 30kc me nezabil)
ja mam 2x 1024 DDR 400 od transcend s samsung chipy a jedou v dualu bez problemu na 225(450) s 6-3-3-2.5. s good ram taky nemam zkusenost
no GoodRAMy pokud napoprve rozjedes tak s nima nebyva problem.. ale jsou vic kazovy nez Transcend takze bych spis volil radsi ty.. obcas nechcou jet GoodRAMy v dualu ale to jen u DDR2!
diky vsem za info, aspon vim, ze nema cenu skudlit tech par korun :wink:
btw chipy samsung, to uz je trochu jina liga :)
dual nereste, je to prece do s754
Samsung nemusi byt nutne suprove..napr. TCCC nejsou imho nic extra, s PQI jsem se dostal vyse.
Citace:
Původně odeslal
Anduril
Samsung nemusi byt nutne suprove..napr. TCCC nejsou imho nic extra, s PQI jsem se dostal vyse.
myslel sem cenu (o par stovek drazsi a navic nad limit)
Citace:
Původně odeslal
Anduril
ty TCCC tam mam je pravda ze nejakej zazrak nedaj, ale mel jsem je i na kingstonech 1GB a tam koncili na 215 a jeste s horsim casovanim, tady jak jsem psal je to lepsi, ale imho kus od kusu, ale aspon to funguje a ne jak napr. V-DATA:)