kdyz spojite tyto 4 nozicky tak default bude 1.85v (staci 2 nozicky od leva)
http://www.mp3-vn.com/forums/member/...4_mod_volt.jpg
Printable View
kdyz spojite tyto 4 nozicky tak default bude 1.85v (staci 2 nozicky od leva)
http://www.mp3-vn.com/forums/member/...4_mod_volt.jpg
1. to neni zadna novinka. (nic ve zlym :wink:)
2. 1.85V je uz moooc
3. Je i vic zpusobu jak dratovat. Za lepsi a jeste snadny povazuju napr zadratovat jen na
1.6V u B0
1.625V u C1
1.65V u Bo
1.675 u C1
1.7V u Bo
1.725V u C1.
Jiny prijatelny kombinace nejsou, pac se musi stipat/zalakovat piny a nebo je vysledny napeti uz moc vysoky...
jj, to vyzera ako recept na SNDS pri 1.85V :-) Najlepsie je to robit v biose, lebo P4 ma strasne nahusto nozicky a staci ti mala chybicka a CPU je v nebi.
TO XEUS:
zapomnel jsi jeste neco dopsat => a muzete se s nim rozloucit, protoze na 100% ho odpalite ...
:lol:
Len este jedna poznamka naprosta vecsina odidenych NWciek boli zadratovanci na 1,7V (ja osobne som to mal tiez a hned som to zrusil) tomu 1,85V sa mozem len smiat je to 100% istota ze ten proc zdochne.
:o hoo hooooo 1,85 V? tak to je maso. Ja zo svojim nejdem ani nad 1,6
:-o to sym procakom chces ist cez 4Ghz???
Mam lama dotaz, aka vyhoda to je, ked to zdratujem oproti nastaveniu v BIOSE?
Jasně,zadrátování není tak těžké,postačuje a dá se pak vše dát do původního stavu.
To pájení se mi zdá celkem nebezpečné a záruka je stejně fuč :?
1,85V je už celkem hodně na NW a myslím,že i dost zbytečné.
Katoo tak teraz som uz uplne mimo, Pajkovanie je to iste ako dtratovanie nie? Nejak mi stej tovjej odpovede vychadza opak.. :?:
pajeni - zapajis pajkou :-)
zadratovani - spojis kouskem dradku nebo jinym zpravidla nedestruktivnim zpusobem
oboji ma smysl pouze kdyz to deska neumoznuje nastavit v BIOSu :wink:
Tak uz tomu konecne chapem. No ked si predstavim ako casto som pri taktovani menil V core koli stabilite, tak som nesmierne stastny, ze to doska vie, inac by som asi pri tom dratovani alebo spajkovani porodil :-)
Mala oprava: a nebo pokud se nenastartuje na dane napeti - protoze se nastavuje u urc. desek az chvili po spusteni ...Citace:
Původně odeslal Miro2
To ma ties napadlo, ze ta moja doska na to Vcore kasle, mal som to nestabilne uz pri 250 Mhz up! ale nemal som uz cas to odkusat