Kamoshuv kousek (nevim presne jaka serka) jede pri default voltage na 1600. Prekecal jsem ho na vodnika a chce mit rekord - na Overclockers je to 1750...co vy?
Printable View
Kamoshuv kousek (nevim presne jaka serka) jede pri default voltage na 1600. Prekecal jsem ho na vodnika a chce mit rekord - na Overclockers je to 1750...co vy?
No ja mam primestable na 1450 ale rozbehne sa aj na 1500 ale uz sem tam to padne.Myslim ze to ale brzdia RAM pamate,pretoze post mam na max 1660 co doska da ;)
Tiez bezim na default VCore a 2225/7
Seria SL5ZF MALAY
dlouhodobe stabilni 1600 1.625V
1670MHz 1.675V - stable i s burnem
POST 1700 - vic jsem nezkousel
Hosi mne by isiel viac ale potrebujem dobre chladenie co doporucite???
waterblock na CPU a chipset :wink:
A hlavne by si potreboval hoodne kvalitni pameti...
post 1600 pres 1500 uz to neustoji pameti :roll:
no a nemuzete si v biosu nastavit pomery FSB-RAM tak aby pamet bezela pomaleji? kamos to tak ma - normalne bezel na 160FSB a pamet mu bezela na nejakych 130 nebo tak nejak...
sestava viz dole. do POSTu na 166MHz tj 1826MHz pri 1.6V (vic neumi deska - ani FSB ani vcore :? )
takze mozna kdybych mu prikouril, tak by se z neho jeste neco vymacklo ;D
wongu tady ale jde o gigovyho tuala...
no ja vim, jestli moc vadi tak teda sorry :?Citace:
Původně odeslal NiX
ale myslim ze ten muj je taky docela dobrej kousek, tak sem se chtel pochlubit :wink:
Ty fole, tak tomu rikam takt, slusne, skoda ze mas jen MSI, takovy TUSL2 by tomu procaku dal poradne do tela ;DCitace:
Původně odeslal wong
4NiX: asynchronne ramky a FSB pro intel P6 architekturu umela jen nejaka VIA, tusim ze Apollo133 a na te sis moc nezataktoval.
no ja bych to aj nekde jinde u nekoho klidne vyzkousel :wink: :DCitace:
Původně odeslal Lopan
jinak asynchro rezim ma samozrejme aj i815 - teda muzu si nastavit CPU : RAM
133:133
133:100
100:100
ale ne 100:133..
takze si muzu vybrat jestli mne pameti pojedou 146 (jako CPU) nebo 109 (odpovidajici pomer)
jo to je vono...kamos ma i815. jinak ten tvuj oc je dobrej, souhlas, ale lepsi kdyby slo o 1ghz. kamosovi to bezelo na 1600 vpohode, ted svodnikem jeste nevim
...a nejakej uspech na Abitu ST6 by tu nebyl ??? ??? ??? ;D :wink:
no vidis, tu ma vlsatne soused tak to nekdy u neho vyzkousim - jak moc se da na te desce menit napeti pro tualatin?Citace:
Původně odeslal JADVA
on tam ma P3 800EB(133FSB) chodi mu bez problemu na 166
jeden uspex tu je na Abit Sa6R ;D
dole v popise ;D ;D
postol mi aj na 148 ale dlho nevydrzal :-(
axx te hnusne pamete PQI :-( :-(
Na té desce dole jsem z toho tuala dole dostal stabilně s Intel BOX Coolerem 1450MHz. Pak dál už to nezvládla paměť. Na těch 1450 mi jeden DIMM modul už taky nestíhá CAS2, takže raději jedu na 1330 což mi stačí. Vše je / bylo na default VCore.
tak kamosovi pry zatim bezi na 1650. napeti nevim (ale dratovanej neni) a deska abit st6raid