No nasiel som zaujimavý odkaz ako zmenit ten aktualny kod, ktorý sa zobrazuje na Led displayi na zakladnej doske - tak aby ukazoval aktualnu teplotu CPU.
Odkaz je tu :
http://www.amdforums.com/showthread....&pagenumber=1\
Co vy nato? Funguje to?
Printable View
No nasiel som zaujimavý odkaz ako zmenit ten aktualny kod, ktorý sa zobrazuje na Led displayi na zakladnej doske - tak aby ukazoval aktualnu teplotu CPU.
Odkaz je tu :
http://www.amdforums.com/showthread....&pagenumber=1\
Co vy nato? Funguje to?
taxem to taky vyzkoušel a jede to krásně :)
udělalo mi to velkou radost, že je konečně možnost inteligentně využít ten displej :)
díky GABO
sorry že to píšu sem, i když nemam nVidia čipset...
whaw. idem to vyskusat aj ja, uvidime co to bude. vyzera to super, uz sa neviem dockat.
Je to fakt super. Hlavne kdyz mam stale zavreny case :lol:
brutááááááállllllll....... thx :-)
Je to teplota z čidla pod cpu nebo z diody v cpu ????
myslim, ze to je teplota z cidla pod CPU, jelikoz je teplota stejna jako v MBM.
funguje kraasne :D
ale ta temp je jina nez mi ukazuje SF4.08 :!: presne receno nizsi...
Nemate za co...len som nasiel odkaz a pripadalo mi to zaujimave...hlavne potom ze sa to tu v tejto sekcii este neobjavilo...
2Jedik: jde ti v speedfanu regulovat otáčky na větráku (větrácích)?? Mám stejnou desku, a regulace otáček mi nějak nejede.
Jak je to s nastavením mm5 a čidly teploty mně to ukazuje cpu board a ještě jednu teplotu (senzor winbond 1)
ja regulaci nepouzivam, vsechny fany mam pevne na 7V ;)Citace:
Původně odeslal stavi
jj,je to dobry.Bud si tam muzes nastavit,aby to ukazovalo teplotu CPU a nebo teplotu systemu.
2jedik: máš na těch 7v nějaké spešl udělátko (Zalman, .....blabla), nebo jsi to udělal, jak jsem to viděl někde na webu - propojil 12v a 5v na konekorech?
Som to skusal a IDE TO ;D . Super konecne je ten display na nieco dobry aj vo Win. Uz to bola nuda stale sa pozerat na FF :eek: .
BTW : Neviete o kolko ukazuje teplotu z toho tepelneho cidla zo socketu rozdielne od toho co je v procaku. Podla mna by ta teplota mohla by realnejsie aj viac ako ukazuje, mozno o 2-5°C.
jjCitace:
Původně odeslal stavi
12v jako +
5v jako -
;)