Mám AMD XP 1800+ a mám ho taktlý na 2100+, ale když dám tento počítač a vlastnosti, tak se ti tam ukáže AMD 1800+ a u toho je frekvence 1,73 <<< blbost. Předtím mi to nedělalo.
Nevíte někdo co s tím a jak to spravit????
Díky Pavel !!!
Printable View
Mám AMD XP 1800+ a mám ho taktlý na 2100+, ale když dám tento počítač a vlastnosti, tak se ti tam ukáže AMD 1800+ a u toho je frekvence 1,73 <<< blbost. Předtím mi to nedělalo.
Nevíte někdo co s tím a jak to spravit????
Díky Pavel !!!
To sedi :idea: Lebo XP 2100+ je na orig. frekvencii 1730mhz. Takze ti pise spravne, len nie v XP ratingu.
Netreba sa bat....proc bezi dobre.
Já se nebojím, ale jen mě to tam sere a vypadá to dost blbě. Všude jinde mi to ukazuje správně.
Co mas za dosku?
pokud mas ASUSA tak je to jasny maji CPUcheck pres pevnej multiplikator x 133FSB...
nic si z toho nedelej, ja mam puvodne 1700+, pretoceny na 1750 coz je lehce nad 2100+ a ve woknech a pri startu kompu mi to ukazuje 2000+
vysvetleni jednoduchy, mam totiz prepaleny mostiky kvuli premapovani sady + jeste jeden aby zakladni nasobic nebyl 11 portoze ten je v premapovany nepouzitelnej.
A deska proste vezme info z prociku.
Ses starym BIOSem mi dokonce ukazovala ze mam Durona na 1750Mhz protoze Tbreda neznala. No a windows jen papouskujou to co jim rekne BIOS.
Nejnovejsi bios pro msi to tak dela, dalsi zmena by byla, kdybys to dal na 2200+, to by bylo i v tech vlastnostech