Dobrý den,
mám Abit NF7-S s chipsetem nForce 2. Chci si koupit novou zvukovku. Našel jsem C-Media 8768 7.1 PCI. Protože je to levná obyčejná zvukovka chci ze zeptat jestli pocítím zvukový rozdíl když si jí koupím jestli to má cenu.
zvukovka je zde
Printable View
Dobrý den,
mám Abit NF7-S s chipsetem nForce 2. Chci si koupit novou zvukovku. Našel jsem C-Media 8768 7.1 PCI. Protože je to levná obyčejná zvukovka chci ze zeptat jestli pocítím zvukový rozdíl když si jí koupím jestli to má cenu.
zvukovka je zde
Záleží k čemu tu zvukovku využiješ. Ale zrovna tuhle zvukárnu je zbytečný kupovat, dle mého názoru ti nic nepřinese. Teda za předpokladu, že ta integrovaná není rozbitá.
Nenapsal si sice, co máš za repro, ale vzhledem k tomu,že přemýšlíš o této cenové relaci si myslím, že to nebude high end, tudíž ti integrovaná bude stačit.
Kazdy ma jine usi, to ti nikdo nerekne, jestli zrovna ty poznas rozdil. A i kdyz poznas, pochybuji, ze k lepsimu oproti te ALC650(afair), co mas na desce.
Tohle je zvukovka vhodna pro ty, kteri potrebuji, aby jim pocitac vydaval nejaky zvuk a nebo chteji pripojit mikrofon. Na nic jineho se to nehodi.
CMI 8788 (Live DD/DTS) uz je jina trida, ale take patricne "draha".
Pokud si chces zvukove polepsit, mrkni aspon na nejake ty SoundBlastery treba v bazaru (Live 5.1 a vyssi).
No hlavně na poslouchání hudby. A mám Genius SP-HF 2.0. Myslím že už se takový neprodávaj...
http://img143.imageshack.us/img143/3...8217xr3.th.jpg
Nejake to Sounblaster Live 5.1 z bazaru jak doporucuje Anduril by nebylo spatne. Pokud nesezenes tak toto:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34569
Ak mas MCP-T a teda zvukovku soundstorm, tak sa ti upgrade oplati snad iba na nejaku audigy2,4, resp. na najnovsiu X-Fi. V com ale velmi nevidim zmysel.
Tie tvoje repraky vyzeraju celkom obycajne, takze to ze ma zvukovka kvalitnejsi a pozlateny vystup asi nebudes pocut. A ak by si chcel upgradovat koli vykonu, tak MCP-T je vykonna asi ako +-audigy2. A zase davat X-Fi do nforce2, koli vykonu sa mi zda ako nezmysel.
Kazdopadne, ak ti ta integrovana na doske funguje, tak tou Cmedia si nepolepsis. Je to prave ten typ ktory je casto integrovany na doske, takze v podstate by si kupoval to iste co uz mas.