DVD prehravac + alternativní titulky
Ahoj, mam jeden problem, uz jsem googloval aspon 2 hodiny, ale na nic kloudnýho jsem nepřišel, tak kdyby někdo něco věděl ..
Chtěl bych takový program, který dokáže k orig. DVD (které je např. anglicky a má JEN anglické titulky) dát i jiné titulky (např. stažené)
Chtěl bych prostě určité filmy, které nemohu sehnat, anebo chci mít originály na DVD (a u nás se taky třeba nedají sehnat) koupit na eBayi, ale chtěl bych k nim mít titulky. (sice anglicky rozumím docela dobře, ale je fakt, že složitější filmy se bez titulků někdy nechápou úplně nejlíp).
VLCplayer, BSPlayer, WMP, PowerDVD - jsem zkoušel, žádnaje z toho to nedokázal.
Díky :-)
Re: DVD prehravac + alternativní titulky
Presne neviem software ,ale musis rozkodovat DVD , pridat titulky a znova z neho vyrobit dvd. Co si Ty popisal su prehravace viac menej.
OK, to už je lepší, díkec. Kdyby ale přesto někdo věděl konkrétní software, bylo by to úplně dokonalý. (jdu googlovat)
Zda sa mi, ze MPlayer vie ukazat hociake titulky k hociakemu filmu. Ale neskusal som, filmy doma nepozeram (radsej idem obcas do kina :) )
Myslim, ze to umi IFOEdit - pridat do DVD dalsi veci jako titulky.
KMPlayer umi prehravat DVD-Video a pretahnes-li do obrazu titulky, tak je zaobrazi. Tzn. nemusis ripovat DVD a mas jen original DVD-Video a CZ titulky zvlast.
Nevyhoda je, ze na stolnim prehravaci nemas CZ titulky.
Díky moc za tip na KMPlayer, kámo, tam to jede špičkově !!!
K+
Rainbow : I já chodím rád do kina, ale třeba Na sever severozápadní linkou tam nedávají :'(
Citace:
Původně odeslal
Conflict
Rainbow : I já chodím rád do kina, ale třeba Na sever severozápadní linkou tam nedávají :'(
OT: Davaji, zrovna nedavno jsem na nem byl v ramci Prokejtu 100 :D
Díky moc, o Projektu 100 jsem něco málo zaslechl, ale že tam je například Clockwork Orange, to jsem netušil :-) Díky za nápad, 22.4. je moje datum :P
Zobrazení jakýchkoli titulků by mělo jít v jakkymkoli programu pri spravne nakonfigurovanym FFDShow
tady je myslim nejak nakonfigurovano [link=http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6114&Ite mid=41&limit=1&limitstart=4]link[/link] ale zkus to, jestli ti to bude brat defaultne
pokud se ti pri prehravani DVD objevi motiv FFD show na liste (cili pojede video pres to), tak mas vyhrano, akorat si vyberes titulky v nastaveni FFD Show . . .
uspesne pouzivane s MV2 Player