Dobrý den,
který z těchto programů je lepší? Záleží mi hlavně na kvalitě map včetně malých městeček. Děkuji
Printable View
Dobrý den,
který z těchto programů je lepší? Záleží mi hlavně na kvalitě map včetně malých městeček. Děkuji
Kúpil som si Autoroute 2007. Ak si urobil to isté už vieš v čom je problém. Ak nie tak si buď istý, že východná európa nemá spracované cesty okrem dialnic.
Kontaktoval som aj Microsoft vobec nevedia prečo to tak je. Myslím, že sú to zbytočne vyhodené peniaze. Tak skús radšej Route 66.
V Route 66 byvalo SR aj CR dost detailne (vo verzii 99) - ale teraz uz tusim nie je...
Jestli se nepletu, tak posledni "pouzitelna" verze je Route 66 Europe 2003, protoze dalsi verze ignorujou zbytek Evropy od CR na vychod.
S tim Route66 mate recht, od verze 2003 tam neni pouzitelna CR a dal na vychod. Bohuzel v 2003 uz je dost cest jinak (a jako na potvoru jsou to hlavne prumyslove zony ktere tatik potrebuje). Nakonec jsme vzali Navigator 6 od Mapfactoru, protoze nevim o nicem aktualnim pro PC s dobrou vychodni i zapadni evropou.
Nevim na co to chces, jestli i k navigaci, ale celkem dobre mapy ma mapfactor 6.
Na východnú Európu mala / má licenciu nejaká firma. MS a spol sa asi nezdala cena (alebo nejaké iné podmienky), tak jednoducho od určitého roku v mapách chýba. Zostali iba hlavné ťahy, bo mapovať to nanovo je vzhľadom k počtu predaných kópií asi silno nerentabilné... Ale som lenivý to vygoogliť... :wink:
BTW, toto je dosť starý fakt, MS má poslednú verziu s východnou Európu tuším 2002...
Čauko,
ľudia prosím vás je možné v microsoft autoroutu 2007 nastavenie pre nákladné automobily?
odpoveď prosím na mail [cenzurovano]
moc ďakujem