Mam LCD monitor ale bez DVI kabla, potrebujem poradit aky kupit:
1/ked budem dlhsi kabel, zhorsi to kvalitu obrazu?
2/co je to Singel a co Dual link?
Diki moc
Printable View
Mam LCD monitor ale bez DVI kabla, potrebujem poradit aky kupit:
1/ked budem dlhsi kabel, zhorsi to kvalitu obrazu?
2/co je to Singel a co Dual link?
Diki moc
Single link su bezne DVI kable, ktore utiahnu rozlisenie do 1920x1200 (tusim, mozno 1600x1200, nie som si z hlavy isty).
Dlzka > ide o kvalitu kabla (tienenia) a zdroje rusenia, aj na 1m dlhom kably mozes mat bordel ked ho budes tahat pri nejakych strasnych veciach ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/DVI
Single ti staci do 1920 x 1080, ale bacha at si nekoupis DVI-A kabel, jak se podarilo znamemu a jaksi pak nerozchodil obraz na DVI-D konektoru :)
Tak som kupil nejaky kabel, predavac tvrdil ze je to DVI-D.
Strcil som jeden koniec do PC druhy do LCD a nic, iba vypisalo NO SIGNAL.
Pozrel som sa blizsie na vstup do toho LCD, a tam je napisane DVI-I.
Hm, je to problem? Co mam s tym robit??
DVI-I je rozsirenie DVI-D takze by to malo fungovat bez problemov ... nieco mas zle nastavene (na lcd alebo v kompe)
no kedze ide o 37palec, ale som uz trochu slabozraky, /k ocnej nepojdem ani zanic:mad: /
tak to musim prevadzkovat v 1024*768, resp.1280*720 a na to by mi stacil aj VGA, teda D--sub? zatial to mam na tom, a obraz je celkom obstojny..?
Doporucuji rozhodne se pokusit rozjet propojeni pres DVI. Nektere LCD TV/Plasmz maji slusne analogove obvody, ale nekdy to jd efest poznat a pokud tvoje tv podporuje pixel mapping 1:1, tak je ideal nastavit na grafice 1360 x 768, kdy 6px bude cernych a obraz nebude interpolovany/deformovany.