GeForce 8800GTS - 320MB / 640MB ???
Zdravim..
jsem rozhodnut poridit si kartu MSI GeForce 8800GTS.. Karta neni zrovna levna, a tak bych chtel, aby mi alespon nejaky cas vydrzela.. Ted resim otazku jestli mi na rok/dva postaci 320ti megova verze nebo radeji priplatit 2000,- a sahnout ronou po 640ti megove variante..
Vsem dekuji za radu..
Re: GeForce 8800GTS - 320MB / 640MB ???
Za ty dva roky ta karta bude nedostačující, takže je jedno jestli bude mít dvojnásobek paměti ;)
Zdravim..
omlouvam za zbytecne tema.. odpovedi uz jsem nasel v predeslem (8800GTX/GTS) .. nevim jak se maze .. tak pokud muzu poprosit admina, vyhod ho..
Diky
..preco ved mas v pohode newtopic....Ja idem do tej 640Mb verzie, ale asus. Ked pride o mesiac 8800 Ultra, myslite, ze o kolko klesne cena 8800 GTX,alebo GTS resp, ci vobec nejak vyznamne klesne, ci sa oplati mesiac cakat na tu GTXku.....
Citace:
Původně odeslal
radone
..preco ved mas v pohode newtopic....Ja idem do tej 640Mb verzie, ale asus. Ked pride o mesiac 8800 Ultra, myslite, ze o kolko klesne cena 8800 GTX,alebo GTS resp, ci vobec nejak vyznamne klesne, ci sa oplati mesiac cakat na tu GTXku.....
ceny klesnu urcite, a hlavne pri vydani novych Radeonov. Teraz sa ti podla mna urcite oplati pockat, aspon sa budes moct rozhodnut medzi Geforce8 generaciou a R600vkou, najlepsie je pockat na DX10 benchmarky. ;-)
Citace:
Původně odeslal
MK2
ceny klesnu urcite, a hlavne pri vydani novych Radeonov. Teraz sa ti podla mna urcite oplati pockat, aspon sa budes moct rozhodnut medzi Geforce8 generaciou a R600vkou, najlepsie je pockat na DX10 benchmarky. ;-)
ako dlho myslis....ja by som uz potreboval zostavu..aspon tak do tyzdna max dvoch, lebo nam jeden pc pred nedavnom odisiel do vecnych lovist....
Citace:
Původně odeslal
radone
ako dlho myslis....ja by som uz potreboval zostavu..aspon tak do tyzdna max dvoch, lebo nam jeden pc pred nedavnom odisiel do vecnych lovist....
v tomto pripade by som necakal, ceny klesnu ale hlavne do 2mesiacov, taku dobu cakat urcite nechces.
Kup najlacnejsiu 320mb 8800GTS a mas na dlhsiu dobu pokoj.