Už tu dluho nebylo žádný vzrůšo a dlouho jsme se nepeskovali :-) tak tady je něco do pranice ! http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17165
Tak kdo podle vás bude král OPTERON vs Prescott
Printable View
Už tu dluho nebylo žádný vzrůšo a dlouho jsme se nepeskovali :-) tak tady je něco do pranice ! http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17165
Tak kdo podle vás bude král OPTERON vs Prescott
Citace:
Původně odeslal Citace z PCTUNING fora
2Millisx: :?: :?: :?:
uvidime, vypada to dobre, Intel konecne zase uved od dob Tulene neco co muze hrde nest nazev Procesor a ne jen pretaktovana kalkulacka :wink:
AMD to urcite pozene k vetsi aktivite, takze se mame na co tesit :D
Opteron hlavně není soupeřem Prescotta. Opteron je směřován do trochu odlišné oblasti, do oblasti serverů a 64bit. Opteron bude srovnáván s Itaniem. Takže spíš tu bude srovnávání Athlon 64 vs Prescott. A Athlon 64, pokud mu nebude pořádně zvednuta frekvence, nebude výkonu Prescotta zřejmě stačit. Nechme se ale překvapit, jak to celé dopadne. Zatím není známo téměř nic o Athlonu 64 a jeho pracovních frekvencích, v kterých půjde na trh. Zrovna tak se neví téměř nic o Prescottu, na jakých frekvencích bude pracovat a zda skutečně bude výkon tak ohromující. Nabízí se ekvivalent GeForce FX :arrow: humbuk, teoreticky obrovský výkon a v praxi? Sotva stačí na Radeona 9700Pro. Takže dělat nějaké předčasné soudy je zbytečné a vše ukáže čas.Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Co nechápeš?? Je to reakce člověka na spekulace :!: Je zbytečné polemizovat, co bude, když to tu ještě není :wink:Citace:
Původně odeslal *VIPER*
ty ses tak dobrej ;-)Citace:
Původně odeslal Halen
...dufam, ze z toho nebude dalsia slaboducha žabo-myšia vojna :?:
...mohol by to nejaky Moderator zamknut, lebo tie spekulacie su v dnesnej dobe uplne zbytocne :!:
Zatím se to drží v mezích, ale aby z toho nebyla flamewar.
Důležité informace byly již řečeny, nicméně pokud bude někdo chtít něco dodat, ať dodá. Ale v mezích, jinak se to tu zamkne :)
hmmm...k tomu flamewaru, obcas to nezaskodi. Ale o tych procesoroch sa nevie takmer nic. Ich teoreticky vykon moze byt neuveritelny, nakoniec to ale moze skoncit ako opekac hranolcekov GF FX.
Máš pravdu,že tyto dva nemíří do stejného segmentu trhu ,ale byl to můj záměr srovnávat tyto dva procáky,protože podle mého názoru nemůže ATHLON 64 konkurovat Prescottu.To bude až OPTERON!Ale jak jste psali jsou to jen spekulace a všechno ukáže čas a výsledky.Jen mě zajímalo co si o novém Intelu myslíte :-)Citace:
Původně odeslal Halen
2 Lukas Volek - vsak jsem to taky napsal, ze Athlon 64 zrejme nebude stihat. A co si o novem Prescottu myslim? Pokud bude mit dobry vykon a bude za lidovou cenu, tak si ho treba koupim. Porad si zohlednuji, aspon v propade CPU rovnicii: VYKON/CENA=1 Rovnici, kde by mi vyslo VYKON/CENA=0,1 to opravdu ne.
to bych chtel videt... Takovy procesor za lidovku... :lol:Citace:
Původně odeslal Halen
k to vie, mozno sa konecne intel umudri a zacne ponukat Prescott za 3000kc ;D ;DCitace:
Původně odeslal Deacon
OMLOUVÁM SE PŘEDEM VŠEM, ALE:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
JDI UŽ DO HA_JZ_LU S TĚMA NÁVRHAMA NA ZAMYKÁNÍ. ZAMČI SE DOMA DO SKLEPA A MLAŤ HLAVOU DO ZDI AŽ SE TI ROZSVÍTÍ !!!!!
Taky bych Se soudama ještě počkal. Nakonec to stejně bude zase, jako obvykle, o CENĚ. Ani výkonnější procesor nebude na běžném spotřebitelském trhu oblíbenější, pokud nebude za dostupnou cenu. Přál bych si, aby se jednou intel konečně snesl mezi normální kupující i s výkonnými modely. Mám však obavy, že to nakonec zase zůstane jen na AMD. Koneckonců, proč si nepřipustit, že AMD je pro ty méně majetné dokonalá volba, zvláště, když jsou ještě navíc velmi výkonné ....??
Sázím zde taktéž na oznamovanou spolupráci s IBM. Je to další, zejména prestižní krok AMD směrem k náročnějším spotřebitelům. Něco jako solidnější doporučení, vysvědčení z Hardwardu a podobně ..... prostě velmi dobrý krok do budoucna.
Intel teď asi více než s procesory zaboduje se svojí superrychlou čipovkou 865 ...... výsledky propustnosti RAM nad 4GB jsou dost ohromující ..... jsem zvědav, jak to bude v reálu a s cenou v obchodech.
AMD by si určitě hodně pomohla, kdyby ke svým nejlepším procesorům dokázala přibalit i špičkové čipsety z domácí dílny ..... např AMD 840 DDR400 DUALRAM ........ ale toho se asi jen tak nedočkáme ....
A pak nastal mohutný výron spermatu!!! :oCitace:
Původně odeslal Aliencz