zdar mam nainstalovat DX9 nebo ne? nekde jsme cetl, ze to doplni chybejici knihovny.
pomuze to necemu nebo ne?
Printable View
zdar mam nainstalovat DX9 nebo ne? nekde jsme cetl, ze to doplni chybejici knihovny.
pomuze to necemu nebo ne?
mas nejaky problem? riesis nieco co nefunguje kvoli DirectX? :)
zatim ne? :)
ja myslel jestli treba hry nebudou mit vic FPS.
muze to mit vliv na zvuk? leze mi totiz jenom z L + P, centre + subw. nic (u HDTV videa to je OK) pritom v realtek app v ovladacich panelech jdou pri testu dobre
v XP mi jdou normal mp3 do vsech kanalu
:) Proc chce kazdej nejakej program nebo knihovnu co mu zvednou fps :lol:
Kazdopadne ten zvuk ti takhle u her (a asi i u ostatnich aplikaci co hrajou do directsound) pujde takhle blbe, protoze microsoft ve Viste zrusil DirectSound. Nove hry pojedou pres OpenAL, u starych je jedina moznost a to SoundBlaster X-Fi a jeji Alchemy wrapper.
protoze FPS neni nikdy dost :) ne ted vazne, no kdyz mam treba 25 a chtel bych treba aspon 30-35 tak proto
takze jak poresit ten zvuk?
novou zvukarnu?
to jako vsechny integrovane starsi zvukovky nepojedou spravne? nebo to je zas otazka jenom driveru?
Neni to otazka zvukovky - jedine co je potreba, aby mela driver s podporou OpenAL - tim zarucis kompatibilitu s budoucima gamesama.
Je to problem aplikaci, ktere hrajou do DirectSound - ten ve Viste neni, jede to pouze softwarove, jedine Creative ho dokaze skrze OpenAL emulovat.