-
NOD32 problem
chcel som si stiahnut patch z megagames a opakovane mi zacal zatuhavat comp, zacal pracovat disk a znacne ubudat miesto na disku.
tak som zacal zistovat co sa deje, ziadny spywarem, ani virus som neobjavil.
ale zistil som, ze pri pokuse o stiahnutie *.exe (ci uz cez operu alebo ie, na stranke nezalezi) mi nod zacne vytvarat do c:\windows\temp\ kadejake subory. napriklad NOD1946.tmp o velkosti kludne par gigabajtov. nod subory vytvara pokial ma miesto, alebo pokial nezrusim (cez spracu uloh) operu / IE...
pravdepodobne chyba nejakeho skenu, alebo co.
vypnut noda samozrejme nepomaha, musel by som ho minimalne odinstalovat.
neviete co s tym ?
-
Re: NOD32 problem
Osobne pouzivam NOD a jedine co som zaznamenal , je opcas pomalsie kopirovanie exe suborov z disku na disk , nakolko NOD ich konktroluje. Skus preinstalovat a ak by to nepomohlo , napis priamo na support NOD , nech to poriesia.
-
Re: NOD32 problem
Skus sa pohrat s nastavenim on-line skenu (skus znizit citlivost), popr si nainstaluj najnovsiu verziu v webu, zaktualizuj a skus takto.
BTW NOD32 ma navacsie prepady vykonu (aspon u mna) pri kopirovani zo vsetkych znamejsich antivirov. Kedysi som kopiroval linuxove ovladace pre ATI (nazov suboru bol blalblabla.run), trvalo to neskutocne dlho na to ze subor mal 50MB, skoro minutu a pol z HDD na HDD (oba UltraDMA).