-
rozpad obrazu
Dobrý den, koupil jsem si tuhle graf. kartu http://www.alza.cz/graficka-karta-at...ate-d67456.htm chtěl bych se zeptat jestli se někomu z vás rozpadá obraz při hraní her. Pokud zapnu náročnou hru nebo 3D mark 2003 tak se mi začne rozpadat obraz a to to zustane i ve windows. Přez obrazovku začnou naskakovat čtverečky, které jsou v pravidelných rozestupech svisle.Četl jsem ze jsou pameti nedostatečně chlazene ale pri podtaktování v ati tray tools nastane vždy restart.
Máte s tim nekdo zkušenosti nebo to vypadá na reklamaci?
-
Re: rozpad obrazu
v popisu mam toto ale nejak to nevidim
Asus A8N32-SLI-Deluxe , Toledo 3700+
1,5 GB RAM DDR1 , Audigy 2 ZS,
Radeon X1950 Pro, Disk 250 GB SATA II
Zdroj 430 W Seasonic
-
tak se mi podarilo podtaktovat pameti a funguje to , tak to je prvni graf. karta kterou misto pretaktovani musite podtaktovat , za ty penize docela ksindl nedoporucuju , sice zalman chladi kralovsky ale k cemu to je kdyz pameti horej
-
to je jednoznacne na reklamaci s tim nic nevymyslis kdyz ti to dela na default. karta je to dobra ale asi jsi narazil na spatnej kousek nic vic
-
tohle se prave stava skoro kazdymu kdo tuhle kartu vlastni, je to i na forum saphire , jen nekdo ma stesti zkomoli se mu obraz treba jednou za cas nebo po dlouhym hrani, myslil ale ze snizenim pameti ze 1600 mhz na 1500 mhz moc vykonu neztratim zatim sem si nejak radikalne nevsiml ubytku vykonu ve hrach a ani v 3Dmarcich , naopak tomu jadro jde taktovat pekne a to je sakra znat tak nevim asi si tuhle necham a reklamovat ji nebudu treba casem
-
To je podla mna jedno ci to robi skoro kazdemu, za to si si predsa nezaplatil. Ja by som to poslal na reklamaciu, ak by mi to robila aj dalsia karta, zasa na reklamaciu az kym mi pekne nevratia prachy a kupim nieco ine..napriklad XT, na to si ja brusim zuby uz chvilku..
-
dneska probehla reklamace a dali mi novou , kterou sem hned malem spalil pac se netocil vetak, to je sila asi zacnu byt vernej zase zlaty dobry alze
-
a uz mas to OK? bez problemov?
-
jojo v defaultnim stavu karta bezi jak ma a hraje se s ni taky krasne ale co pro to musi clovek udelat :)