Re: 32" LCD TV Hyundai E320D
K cemu to potrebujes ? Chces to misto klasicke CRT tv na sledovani analog prijmu ci to mas k nejakemu satelitu ktery vysila HD ci jen k PC nebo konzoli na filmy a hry ? Pokud jen k analogu, tak ti to LCD nedoporucuju - analog na tom vypada hnusne - to je uz lepsi plazma.
Smysl kupovat LCD mas pri propojeni s PC a nebo zdrojem signalu v HD kvalite.
Vhodnejsi web na tuto problematiku je imho tvfreak ci zahranici.
PS: Q321 nema smysl kupovat, Ecko je novejsi a odstranuje par nedokonalosti stareho modelu (ale par nedokonalosti stale zustava).
PetrT
chcel by som to na kablovku a dvd prehravac
Citace:
Původně odeslal
Majo1
PetrT
chcel by som to na kablovku a dvd prehravac
Na kabelovce ti to pojede skoro porad na 4:3 rezimu a nevyuzijes plochu TV. Prepinat mezi 4:3 a ZOOM (to na tom Hyu zapinam, kdyz napr. CT1 vysila neco v 16:9) je zdlouhave a nejde to udelat na jeden stisk DO. Nase kabelovka doma byla na CRT hnusna a na LCD je to jeste horsi. Na tve pozadavky ti ty Hyundaie nedoporucuju.
a cez DVD player je to lepsie?
Ktore LCD by si odporucal?
Ten Hyuandai ma iba 16,7 miliona farieb, nie je to malo?
Citace:
Původně odeslal
Majo1
a cez DVD player je to lepsie?
Ktore LCD by si odporucal?
Ten Hyuandai ma iba 16,7 miliona farieb, nie je to malo?
Pokud na tom nebudes poustet preShrinkovane DVD na 60% tak to lepsi bude. Prave "orgie" prichazeji po pousteni HD videi (i kdyz jen 720p).
Nevim jake LCD bych mel doporucit na analog signal - mozna nejaky Philips s Pixel+ apod. - lidi na TVFREAKu "trvdi", ze na analog jen hodne kvalitni LCD.
16.7mil barev se mi jevi jako dostatecny pocet barev, zvlast kdyz lidi s TN panely maji jen 262k barev :-))
Na hry a videa z PC (staci i kvalitni xvidy) je to "super" panel za peknou cenu. Jen kvuli analogu bych to nebral ani nahodou.