Jakou nabijecku autobaterii?
Po dlouhe dobe mne opustila moje stoleta autonabijecka (jeste tatikova maturitni prace).
Tedy shanim nahradu a mam dilema, jelikoz nabijecek je milion typu a druhu a abych pravdu rekl, nemam moc poneti, co zvolit za kompromis cena/vykon/setrnost dobijeni.
Takze me pozadavky jsou:
cena do cca. 2500,- (lepe samozrejme mene)
nabijeni kyselinove i gelove baterie
nabijeni v rozsahu do minimalne 80Ah
delka nabijeni max 24h (nepotrebuju rychlejsi, ale zase abych nenabijel 5 dni)
rozmery zas tak nehrajou roli
Takze kdo mate zkusenosti s urcitym typem ci znackou, dejte vedet, jsem ted na dovolene, nicmene na dvore mi stoji auto s vybitou baterkou, takze hden po prijezdu musim neco nabijeciho zakoupit :)
Mne osobne docela zaujaly FIAMM-GS E-Charger, velikost vetsiho "zasuvkoveho" trafa, vystup podle modelu i 6A akorat ta cena je dost drsna (2500,- a vice podle modelu).
Poradi nekdo?
Re: Jakou nabijecku autobaterii?
Já si myslím že to nebude zas taková věda a stačí i nějaká obyč nabíječka, přece jenom autobaterie nejsou žádná choulostivá věc.
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
Já si myslím že to nebude zas taková věda a stačí i nějaká obyč nabíječka, přece jenom autobaterie nejsou žádná choulostivá věc.
Jo, to chapu, nicmene preci jen docela ji tak 6x za rok pouziju, takze bych chtel neco lehce lepsiho, nez nejakou "od pumpy" za 400,- :)
Zadny doporuceny typ ci znacka? Musim neco koupit a pomohla by mne rada ci dobra zkusenost na rozhodnuti :)
Pokud to počká do pondělka, mrknu na nabíječku, kterou máme v práci.
je to malá inteligentní krabička, zatím naprostá spokojenost. Sám bych si jí koupil.
Citace:
Původně odeslal
pety
Pokud to počká do pondělka, mrknu na nabíječku, kterou máme v práci.
je to malá inteligentní krabička, zatím naprostá spokojenost. Sám bych si jí koupil.
Koukni prosim, treba chytnu inspiraci :)