tak tohle mě dostalo
dneska do firmy přišly první SATA Barracudy ATA V 120 GB, ale má to jeden háček
s disky nepřišly žádné redukce napájení!
nevíte, kde by se daly ty redukce sehnat?
Printable View
tak tohle mě dostalo
dneska do firmy přišly první SATA Barracudy ATA V 120 GB, ale má to jeden háček
s disky nepřišly žádné redukce napájení!
nevíte, kde by se daly ty redukce sehnat?
:lol:
asi zatim nikde sem je nevidel skus se zeptat v CC a Monima budou to podpultovky :lol:
To je klasika SATA predpoklada napajaci konektor z MB lebo v napajani ma byt aj 3,3V ale doposial som u vsetkych radicov videl len datove konektory ale ziadne napajanie takze ma zaujma ako to rozchodis ;D
no já pracuju v PC firmě, takže do CC nebo Monimy ani nemusim, jelikoz vim, ze ani ve velkoobchodech tuhle vecicku nemaj...
http://home.tiscali.cz/blackster/images/SATAred.jpg
Current PSU does not provide the power connector for the SATA HD. You would need this converter to connect up the HD power plug to your current PSU.
hmm.. taky to nemohli nechat jak to bylo ???Citace:
Původně odeslal DC
pockat to znamena ze ty novy disky Seagate 7200.7 potrebujou ty napajeci kabely jiny ?? :o
Ty 7200.7 co maj vyjit (8 mb cache a SATA) Tak asi potrebujou evidentne.... Ale podle me to k nim bude davat vyrobce....
ale u tech este s 2MB cache by to nemelo bejt ne ?? protoze v cc neuvadej ze by k nemu nejakej kabilek davali .. chci si ten disk nejlepe este dnes objednat ale aby me tady nakonec nezustal na stole ??? ...ale fsim sem si ze ho ma uz nekdo v podpisu tak to asi neni potreba nebo se to da fpoho sehnat :roll:
jezis ja jsem I D I O T :evil: :evil: ja sem si neuvedomil ze ten disk nema S ATA takze muj problem je vyresen :lol:
SATA redukce napájení jsou velký problém. V US to stojí cca $8, ale tady jsem to nikde nesehnal (snad všechny velkoobchody). Nechápu co ti product manageri ve velkoskladech dělají, že to ještě nemají ... snad čekají až jim budou chodit zdroje s těmi SATA konektory ?? :eek:
bohužel to nějak ve velkoobchodech nevychytali...Citace:
Původně odeslal VOiD
v ASBISu to sháněj přímo z USA a budou to dávat k diskum normálně, to co mám já jsou takový promo vzorky a fungujou spolu s deskami Gigabyte, u kterých tyto redukce jsou...
BTW tento problém se týká samozřejmě pouze disků se SATA
většina současných disků Seagate 7200.7 je ale IDE, SATA 7200.7 jsem jeste u nas krome VO nevidel...