Re: Notebook MSI alebo Acer
To MSIcko je v ageme za nejakych 27500.-ale bez OS...
Acer je za cca 32500.- je s OS, ma o 20GB vacsi disk, dvojjadro a 8cl. bateriu..snad kus lepsiu vybavu, ale ten cenovy rozdiel je dost velky...V podstate by som to zhrnul tak, ze musis zvazit ci ti ta vybava, ktoru ma naviac ten Acer, za ten priplatok 5 tisic stoji...Ale ked to ma byt do 35 tak asi skor ten Acer...Teda vela stastia pri rozhodovani... :)
pokud nesel Acer s kvalitou nahoru, tak bych bral spolehlivost, jako zakladni faktor :)
nechce sa mne skumat ake presne maju tie plecky co si si vybral grafiky, ale uporoznim ta, ze neni x1600 ako x1600 ;) v acery co som mal posledne 5672AWLMi bola verzia co ma 128MB vlastnej pamete so 64bit pristupom a bola to vykonnostna tragedia ... ked uz herny vykon tak doporucujem go 7600
2 MadCap: Vďaka za upozornenie. Pohľadal som ešte trochu ako je to s tou grafikou v Aceri a fakt je to bieda... Notebook je pre brata, ma prenajatý len malý byt, preto chcel noťas... Ale na druhej strane, ak by zodpovedajúci bol veľmi drahý, tak zoberie aj desktop...
Citace:
Původně odeslal
LtK
2 MadCap: Vďaka za upozornenie. Pohľadal som ešte trochu ako je to s tou grafikou v Aceri a fakt je to bieda... Notebook je pre brata, ma prenajatý len malý byt, preto chcel noťas... Ale na druhej strane, ak by zodpovedajúci bol veľmi drahý, tak zoberie aj desktop...
skus mrknut po notebooku postavenom na VBI, Compal HEL80, na rychlo vidim ze tu http://www.vbi.sk/ ich bastlia
ten hel80 ma 7600vku a narves si donho vybavu aku chces, teraz som testoval jeden co mal 120GB disk, 2GB ram, wifi, bt a vista home premium za 32k kc vratane dane, takze s miernym uskromnenim sa do tych 35k sk narves :)