Office 2007 Word nouzový stav - reinstal málo místa na disku F!?
Dobrý den.
Koupil jsem si nové Office 2007 CZ které provozuji na Win XP sp2 Prof.
Po cca 14 dnech používání mi sničehož nic začaly dneska "padat". Nic jsem s PC nedělal (ragistry jsem nečistil zkrátka nic) Vždy naběhla hláška že
" Office 2007 nejdou kvůli kritické chybě spustit a jestli je chci spustit v nouzovém režimu.
O to nic já prostě vložil CD a chtěl je opravit, jenže ouha! Vyhodí se chybová hláška : Oprava nemohla být z důvodu malého místa na disku F provedena.
Co je to za blbost? F je tiskárna (čtečka karet) Odpojil jsem tiskárnu s USB a zase stejná hláška tentokrát DVDromaka D a nakonec to sežraly až z DVD-WRčka E kdy jsem musel odpojit DVDromku a tiskárnu!!!!
Kurnik kde asi soudruzi z MS udělali chybu?? :confused: :mweheh:
Re: Office 2007 Word nouzový stav - reinstal málo místa na disku F!?
preco to riesis tu? ked si si to skutocne kupil, ries to z technickou podporou :roll:
Citace:
Původně odeslal
MadCap
preco to riesis tu? ked si si to skutocne kupil, ries to z technickou podporou :roll:
Dobrý den.
Sorry, já myslel, že je to tady od toho! A že to třebas někomu může pomoci kdyby měl stejný problém.
Ps: nechápu Váš post ohledně toho "ked si si to skutocne kupil"??
vyplázl jsem šestapůl litru kurňa :-)
Citace:
Původně odeslal
Gizmo_CZ
Dobrý den.
Sorry, já myslel, že je to tady od toho! A že to třebas někomu může pomoci kdyby měl stejný problém.
Ps: nechápu Váš post ohledně toho "ked si si to skutocne kupil"??
vyplázl jsem šestapůl litru kurňa :-)
tak ked si ich "kurna" vyplazol, tak to ries s technickou podporou, ktoru mas v cene ... na tomto primarne HW fore asi tazko najdes par tyzdnov po uvedeni nejaky velky pocet ludi so skusenostami (a hlavne s takymi co chces, v nasej redakcii pouziva office 2007 denne 8 ludi a nikomu to nerobi problem ...)
P.S.> prave ta podpora je ten hlavny rozdiel medzi opensource a komernym riesenim
Citace:
Původně odeslal
MadCap
tak ked si ich "kurna" vyplazol, tak to ries s technickou podporou, ktoru mas v cene
Dobrý den.
S vaším názorem plně souhlasím!
Z vašeho postu usuzuji, že tady je to plné warezu, když vaše problémy s jakýmkoliv softem řešíte tady na fóru, a né s technickou podporou, že?!!
Pokud se objeví nějaký další problém s jakýmkoliv licenčním SW u jiného člena tohoto fóra byl bych velice rád kdyby jste ho na to upozornil, anebo do pravidel napsal tento Váš názor ohledně řešení problémů s výrobcem SW a né na zdejším fóru!!.
Děkuji
Usudzuj si co chces, ale zacina mne pripadat (globalne z urovne toho co pises) ze si padol na hlavicku, takze to neberem moc vazne ...
Chcel som ti poradit najrychlejsiu pomoc, pretoze tu budes na odpoved pre takuto otazku cakat vecnost ...
Přesně tak, zvlášť když ostatní zřejmě tenhle problém nikdy neviděli, byť používají Office 2007 podstatně déle ... Jinak samozřejmě nejrychlejší podpora je google ...