Zdravim!Chtěl bych se zeptat,na vaše zkušenosti s tímto monitorem.Moje AOC začíná mít už pěkně hnusnej obraz,tak se budu muset podívat po něčem novém :-(
Printable View
Zdravim!Chtěl bych se zeptat,na vaše zkušenosti s tímto monitorem.Moje AOC začíná mít už pěkně hnusnej obraz,tak se budu muset podívat po něčem novém :-(
mam ho asi pul roku...je peknej...nadhernej v obyvaku...oproti sedivym bednam :-(( ale za ten design si necha Hyundai priplatit.
Jinak mohl by mit lepsi obn.frekvenci v orzliseni 1024x768 ma "jen" 85Hz.
Obrsaz je cisty mam ho na Ati a je to parada...tvari se jako ze je obrazovka plocha,ale je pred tim jen takove sklo..
Ja jednoznacnce doporucuju....
moje zkusenosti viz
http://www.overclocking.cz/cgi-bin/Y...play&num=16651
snad jen doplnim ze to 100Hz v 1024x768 zvlada ale trepani nezmizelo takze mam nastavene na 85Hz. Ale ja stejne pracuju v 1280x1024 ktere je (kupodivu) pro mne osobne este divatelne.
jinak pro nej klidne zvednu prst (ne ten prostredni) ;)
mam taky tento monitor, jsem s nim docela spokojenej (na tu cenu), akorat s geometrii obrazu je to horsi, horni okraj je prohnuty asi 2mm dolu a tim padem zdeformovane vsechny horizontalni liniie az do poloviny obrazovky a co jsem videl u ostatnich (zakaznici, kamosi....) tak to ma 80% techto monitoru (ze by spatna serie?) takze se pripravuju na reklamaci (az pucim nejakej nahradni)...no a taky ten problem s tim NO SIGNAL pri prechodu do spanku a vypnuti....
...no...krome toho..za ty prachy suprovej monitor
stejny problem mel i tatik s iiyamou a u servisu iiyamy mu rekli ze o tom problemu vi a ze to samozrejme vyreklamujou, takze se neboj ze si sam ;)Citace:
Původně odeslal lempour
jediku pouzivej radsi 1280x960, to je spravny rozliseni.
mimochodem tedka tu mam Q910 k jednomu kompiku co stavim a fakt vydarenej kousek, moc peknej obraz za ty prachy. Lepsi nez u jinejch Q910 co sem videl :)
proc? jen kvuli 100Hz? me fakt vyhovuje spis tech 1280x1024. tahle alternativni(neni pomer 3/4) rozliseni mi pridjou moc scvrkle....Citace:
Původně odeslal DeeKay
hehe samozrejme ze ne kvuli 100Hz ale prave kvuli pomeru....Citace:
Původně odeslal jedik
pocitej se mnou:
640x480
800x600
1024x768
1152x864
1280x ???? noooooo? :idea: ;D
hehe a ja si to este nez sem to postnul radsi prepocital abych nevypadal jak blbec :lol: nj vyskoka skola si zada svou dan ;D
vidis a mne bylo dycky divne proc v nekterych hrach je 1280x960 a neni tam 1280x1024 a ted uz to vim, hura, zase kousek cesty k dokonalosti za mnou :)
A co myslis ze sem to pocital z hlavy? Prdlajs, samozrejme na kalkulacce za 3litry :lol:Citace:
Původně odeslal jedik
VS rulezz :lol:
Já ho mám taky, ale Q790Flat - myslím, že se mi těch pár stovek za verzi Flat vyplatilo. Zvládá o něco vyšší frekvence, jedu na 1024x768 na 100Hz. Nemám s ním žádný problém.
NO SIGNAL mi hlásí jenom když odpojím grafárnu. :D
Kupoval jsem ho hlavně kvůli designu a jsem spokojený. :wink:
Tuto vadu Hyundai nereklamuje ani při 3 mm.
Citace:
Původně odeslal lempour
no nestras :-o, ja myslim ze to je docela kruta zavada (v pripade Q790 navic dost rozsirena)...nekde jsem tady cetl ze kvuli tomu NO SIGNAL reklamaci uznali ..tak mam aspon jeden trumf v kapse
BTW...proc zase ja? Proc na MNE vzdycky zbyde smejd? :? (a netyka se to jenom monitoru)
mam ho uz par mesicu a no problemo
1152x864x85...dokonale stabilni...