JE TO SKODA su to fakt vydarene kusky
Printable View
JE TO SKODA su to fakt vydarene kusky
Se prestavaji prodavat nebo se teprve prestavaj vyrabet???Citace:
Původně odeslal Radox
No akurát zmizli z nového cenníku Libry, ale sú hádam aj iní. A možno ich nahradia nejaké odpadové Bartony 1700+ 333 ;D ;D ;D
Škoda ich nebude - pridu novšie XPčka 2100 zlacneju a pohoda :)))
jj je to naozaj skoda. I ked povedzme si to takto napr u 1800+, alebo 2100+ je sanca na 2100-2300MHZ vysoka. U 1700+ to bola vedsia sazka...a podaktori na to doplatili.
(nie kazde BO 1700+ ide nad 2ghz)
Podla mna boli XP 1700 urcite lepsie ako XP 1800 vecsinov XP 1700 SA dostalo stale o krocik vyzsie ako 1800vkaCitace:
Původně odeslal Semik
:-) NO JA JSEM MAXIMALNE SPOKOJEN, vyplatilo se mi 2dny ho na Ostravsku shanet a pak sehnat JIUHB :-) dobra deska a pameti a na nejakou dobu je procak v klidu :-)
Ja jsem spokojen taky. Nejde jenom o to, ze mam procesor bezici na te a te frekvenci, ale taky o dobry pocit, ze se mi podarilo zvednout vykon o 25% :D . Je to obdobny jako ve sportu
Ja som si chcel kupit 1700+ ale uz ich nemaju :evil: :evil: A teray neviem co mam spravit. Kupit 1800+ kde nemam zaruceny OC alebo cakat na ine CPU. Ale to sa mi moc nechce :evil: :evil: :evil:
CO MAM SPRAVIT??
Priplat a zober 2100+ AIUHB - ta pojde na 2300/2400 MHz...
Planujem to otestovat a na nete sa velmi pekne s tymito kuskami dostali fakt sa mi to XP 2100 zacina vidietCitace:
Původně odeslal GABO
1700xp to je zatim asi nejlepší cpu od amd na oc jinak pro nešťastníky co ho nemohou sehnat mám 3ks jiuhb cena je 2000kč a 4ks jiuhb box za 2600kč
svata pravda, doposial bol toto najlepsi procesor na o/c - kto ho kupil,je s nim urcite nanajvys spokojny - urcite by sme nikde na svete nezohnali 2600-ky za 2500sk
Presne podla mna sa mal na trhu este nechat lebo za take prachy si to mohol kazdy dovolit a tie 1800 XP co ich nahradily su podla mna Shity zavisi samozrejme od serie
JJ,taky bych je nechal,ja chci pristi tejden jeden kupovat a uz mam strach,ze nebudou :|Citace:
Původně odeslal Radox
hmm ale ten priplatok z 1700+ na 2100+ nie je az tak zanedbatelny.....to sa o tych par mHZ neoplati.
Nech je nasim 1700+ zem lahka (aspon v obchodoch). V nasich pc sa jej bude este nejaky ten piatok darit a myslim si, ze velmi dobre. Ja som z nou velmi spokojny. Za taky peniaz je to krasny oc procak.
Daji se jeste sehnat i dnes ;D ;D
Inac tiez pozeram, ako tu vsedci vravie ze su death...a v cennikoch su v pohode dalej ;D
Tak isto ako aj Radeony 9100, alebo 8500. Tiez boli v cennikoch, ale iba tam :D .Citace:
Původně odeslal Semik
Jsem přesvědčený, že se vyplatí tu tisícovku připlatit za XP2100+ AIUHB oproti XP1700+ JIUHB.Citace:
Původně odeslal Radox
Ten XP1700+ dostali lidi až na jednu výjímku maximálně na 2200MHz, spíš ale jen lehce přes 2100MHz, XP2100+ jde v pohodě na 2400MHz a to je u takto vysokých frekvencí přetaktovatelnost nevídaná (40%), protože většinou jdou nejlépe taktit nejnižší modelové řady.
A mít doma XP3000+ za 3400 Kč včetně DPH je přece SUPER!!! :wink: :lol: 8-)
a mit XP3000 za 2000,-Kc je extaze :lol:Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Wow,to teda jo ;DCitace:
Původně odeslal Khandar
No jo, však Ty taky seš ta vyjímka, kterou zmiňuju výše... :wink:Citace:
Původně odeslal Khandar