Som ho taktol na 2400+, da sa ist este vyssie? Ak ano tak ako? Dik.
Printable View
Som ho taktol na 2400+, da sa ist este vyssie? Ak ano tak ako? Dik.
uplne najjdenoduchsie tak ze zdvihnes FSB
pvovodne by si mal mat 133 a chod hore po 5 fsb az do kolko sa dostanes
zmena fsb sa robi v biose
pripadne zmenou nasobica ale na to musis mat odomknuty proc (ak nemas xp 1700+ 0.13 kde je nasobic odomknuty)
ak ti nebude chciet na nejakej hodnote nabehnut komp
pri boote drz stlaceny INS
Rubni to rovno na 166FSB. Násobič daj najprv na 10 a voltáž pridaj na 1,7V...
Ak to bude stabilné, tak trochu skús zvýšiť násobič na 11-12, napätie nie viac ako 1,75V.
Ak to bude stabilné, tak sa výslednú frekvenciu pokús dosiahnuť zvýšením FSB a znížením násobiča...
dik, ale jeden problem. Neviem az tak dobre po anglicky a v BIOS-e sa vyznam asi ako hus do piva, al nejako som to taktol. Le njedna vec je ze ked pribijem FSB na 200 tak Ramky sa automaticky prehodia na 400 MHz a zacne mi po monitore take ciarky behat v biose. Tak to mam teraz na 166 a ide to dobre. Este jedna vec, da sa z toho dostat viac ako 2400+ ?
to zalezi hlavne na stesti desce a pametech ale kamos ma taky 1700+ revizy JUIHB a vytahl ho na 2900+ zalezi hodne jakou mas revizy cpu nejlepsi jsou prej JUIGB a JUIHB mimo jine mam taky JUIHB ;D ale moje deska z nej tak moc nezvlada vymacka musim poridit neco lepsiho :wink:
no já jsem z toho dostal max 2400+ Na 2600+ už mi padaji hry a vsechny narocnejsi aplikace.
Votaz CPU 1,74 V
Sorry, ale z tohto som nepochopil nic. Nevies to napisat aj v jazyku pre mna, proste ja az tak neviem do toho sahat. Dik.Citace:
Původně odeslal Giggo
Citace:
Původně odeslal calibos
Skusil som to este viac pridat. Ono to prida ale prida to aj RAM-ku a ked sa dostanem na 400 MHz tak uz blbne obraz a sa bojim ze odide. Ide o to ze ja nemam sajnu co tam mam prestavit :evil: ??? .
Mozno keby si vedel poradit. Dik
to podle me vypada na agp tearing coz znamena ze mas uz moc vysokou frekvenci na AGP a grafarna zacina blbnout. Mozna by pomohlo snizit agp na 2x, pripadne zvysit o neco voltaz na agp, ale nevim jestli to tvoje deska umi