Fuckt nekecam, chodte ku starej sportovej hale, je tam velkokapacitny kontajner plny bedni, klavesnic a je tam aj stara kopirka a kopa skartovanych papierov, uz od rana to vynasaju z haly. Staci len prekonat hanbu a nieco si z tej kopy vybrat!!!
Printable View
Fuckt nekecam, chodte ku starej sportovej hale, je tam velkokapacitny kontajner plny bedni, klavesnic a je tam aj stara kopirka a kopa skartovanych papierov, uz od rana to vynasaju z haly. Staci len prekonat hanbu a nieco si z tej kopy vybrat!!!
nebude něco podobnýho na spartě? ;D ;D ;D
Tam som nebol... :-(
Normalne pojdem aj ja, ATX bednicky len taq pohodene...
No bol som tam a fakt su tam vyhodene veci :-) Ja som si zobral jednu ATX skrinku bez zdroja :-( ! A este plno malich konnektorov a jumperov !!! Proste diky ze si to tam nasiel lebo som plno veci take hlavne uzitocne stihol este zobrat
Ale fat sa tam aj ludia pozerali ako na jebnuteho cloveka ktory sa hrabe v smeti kvoliu PC !!!!!!!!!!!! 8-) 8-) 8-)
tak to ste mali stastie...
ja som tam bol asi pred hodinou a vsetko co tam bolo by sa dalo napisat asi tak: -pip-
nejaky k*k*ti to tam porozbijali :evil: :evil: , takze okrem tej rozbitej kopirky a 3 - 4 bedni (tiez boli fajne roz***) som tam nic ine nenasiel... :-(
Siel som okolo o siestej a uz tam bola banda homelesakov a rozoberali to zeleznou trubkou... :-(
ZAujimave - za par dni to bude urcite rozobrate. Nabuduce tento thread hod len do jedne sekcie :wink:
Allright - hodil som to najprv sem, no potom som pozrel, ze tu uz pol dna nikto nebol, tak som to hodil tam ,kde bolo najviac ludi. Kludne to uz zmaz, aktualne to bolo dve hodiny...
Ja mam takto 24ihl Epsonku
Prestne ja som tam prisiel a uz to bolo cele porozbyjane ale som zachranil este jednu cool atx bednu bez zdroja a dajake com connektory ale ako hovorim tiez dajaky debili to tam cele porozbyjali takze tam bola akurat jedna dobra bedna 8-) 8-) 8-)