Deska Ecs P6IPAT. Podle manuálu mám mít v biosu položku pro nastavení frekvence Ram, ale já tam vůbec tuhle volbu nemám. Nevíte jak ji tam dostat? Bios mám myslím ten nejnovější.
Printable View
Deska Ecs P6IPAT. Podle manuálu mám mít v biosu položku pro nastavení frekvence Ram, ale já tam vůbec tuhle volbu nemám. Nevíte jak ji tam dostat? Bios mám myslím ten nejnovější.
Aj mne sa nieco v biose Jeb. pretoze pred mesiacom som zasiel do biosu a pozrel na vcore atd bolo to pod polozkou hardware monitoring a dnes to tam neni!!!!
kdyz zmenis u nastaveni pameti polozku, kde je SPD na USER (nebo MANUAL nebo neco takovyho), tak se ti zobrazi dalsi volby, ale frekvence pameti teda nevim. :? (pokud teda frekvencema nemyslis CAS, .... a ty dalsi)
Jenom že já právě žádnou takovou možnost nemohuu nalézt. Ale teď jsem se koukal na tento bios v MODBINU a podle něho se má zobrazovat normalně. Takže buď tam je opravdu nějaké přepínáni z automatického do manuálního nastavení a já jsem slepec nebo opravdu neví :?: m.
Ja mam sice jinou desku, ale taky mi chybela polozka ktera byla v manualu a ne v BIOSu, bylo potreba fyzicky prehodit jeden switch na bordu aby se to "odemklo". Netusim jestli vam to nejak pomuze, vase desky sem v zivote nevidel :-) ale mohla by to byt stopa :wink:
Já mám desku Jetway KT400 a stahl jsem si bios http://www.jetway.com.tw/evisn/downl...B/4ADBA021.BIN když ho prohlídnu v BIOSwiev tak tam je CPU Vcore, ale v biosu ta hodnota není... Flash byl v pořádku... Nevíte čím by to mohlo být?
Neupravil by mi prosím někdo bios z http://www.jetway.com.tw/evisn/downl...B/4ADBA021.BIN , aby byla hodnota standartně u VCore místo default tak 1.7V? V BIOSU to sice je ale mi se to nezobrazi... dik za snahu
Ne žádnej jumper tam není kterej by to pvolil. Tak uz se s tím asi budu muset nějak smířit. Možná bych mohl zvýšit napětí, aby to nabíhalo při větší FSB. Akorát musím zjittit jaká je deafultní hodnota napětí celeronu 800 a pak se na to asi vrhnu.
A když už jsem tady, tak nevíte někdo jak se tam dává ten obrázek k tomu jménu? ??? Dík
na ten obrazek jsem uz prisel.
soused ma ECS s KT333 a int. sitovkou, potreboval ji v biosu vypnout ale neslo to pac tam na to chybela polozka. Nakonec pomohlo prehrati biosu na tvrdo za behu z jine desky (te same). Jinak tohle by meli resit i prodejci gdyby ste to reklamovali :wink:
Nemohol by si mi poslat ten BIOSwiev ?Citace:
Původně odeslal PCborec