Duron 1,1GHz vs Athlon XP 1700+
mám tyto 2 PC, obě maji stejnou konfiguraci, jen jiné procesory.
ECS K7VTA3BLR
DDR 256MB 266MHZ
20GB DISK
INTEGROVANA ZVUKOVKA
GFORCE 4 MX440
Ve hře Battlefield 1942, když dělá server ten Athlon tak max. počet hráčů (bot) je 32 a trochu hratelny, když server dělá Duron, tak max hráčů je 40. zkoušel sem ještě 3 PC s Athlonem XP 2000+jako server a ukazalo se že ten Athlon nezvlada víc jak 35 hráčů a ten duron jel až na 45 hráčů.
Co s tím mám dělat? Prosím jak mám urychlit ten Athlon, jo a grafické detaily maji nastavený na stejno
Re: Duron 1,1GHz vs Athlon XP 1700+
Citace:
Původně odeslal Pepa
ECS K7VTA3BLR
DDR 256MB 266MHZ
20GB DISK
INTEGROVANA ZVUKOVKA
GFORCE 4 MX440
Ve hře Battlefield 1942, když dělá server ten Athlon tak max. počet hráčů (bot) je 32 a trochu hratelny, když server dělá Duron, tak max hráčů je 40. zkoušel sem ještě 3 PC s Athlonem XP 2000+jako server a ukazalo se že ten Athlon nezvlada víc jak 35 hráčů a ten duron jel až na 45 hráčů.
Co s tím mám dělat? Prosím jak mám urychlit ten Athlon, jo a grafické detaily maji nastavený na stejno
No na presnym poctu botu zas tak moc nezalezi (kdyz uz je jich vic jak 10), zalezi na nastaveni kolik procent CPU budou ti boti zrat. Zmer vykon CPU i jinym zpusobem, treba Sandrou. Zkus pozorovat chovani tech botu, na tom Duronu jich treba bylo 40 ale byly treba mnohem hloupejsi nez na tom Athlonu. Ja to na svym Athlonu hraju se 14 botama na 25% CPU, protoze pak uz zacinaj bejt hrozne hloupi.
Citace:
Původně odeslal Pepa
ECS K7VTA3BLR
DDR 256MB 266MHZ
20GB DISK
INTEGROVANA ZVUKOVKA
GFORCE 4 MX440
A máš stejný operační systém, stejně velkej swap, stejně zaplněnej disk (pokud možno defragmentovanej), nepuštěný nic na pozadí atd? :arrow: ten Athlon to musí zvládat s mnohem větším přehledem.
Citace:
Původně odeslal Halen
Citace:
Původně odeslal Pepa
ECS K7VTA3BLR
DDR 256MB 266MHZ
20GB DISK
INTEGROVANA ZVUKOVKA
GFORCE 4 MX440
A máš stejný operační systém, stejně velkej swap, stejně zaplněnej disk (pokud možno defragmentovanej), nepuštěný nic na pozadí atd? :arrow: ten Athlon to musí zvládat s mnohem větším přehledem.
presne tak, vzyt to XP (realne bezi na cc 1460mhz :? ) musi tomu durexu nathnout rit...tak to bude v necem jinym