Potrebuju nejaky program na Zalohovani Dat.
Printable View
Potrebuju nejaky program na Zalohovani Dat.
tak co ???
Na jaké data?
Tak zkuste třaba Genie Backup Manager. Podporuje tři poštovní klienty, umí zálohovat (a pochopitelně i obnovit) písma, adresář, oblíbené.... Rovněž umožňuje vytvoření zálohy jako exe soubor, zálohování po siti atd. Na www.cestiny.cz je ke stažení česká likalizace.
potrebuju zalohovat dokumenty doc a jine ktere nejsou viuzivany jinym programem i kdyz by bylo dobry kdyby umnel zalohovat veci sekterymy se prave pracuje ale nei podmnka hlavne aby umnel inkrementacny a casove nastaveny
2kamil jo diky kouknu se nato
Tak jsem skousel Genie Backup Manager nic moc
Shanim neco co udela inkrementacny prirustkovou zalohu do jineho souboru
Tak konečně jste dostatečně specifikoval své představy.
Nevím do jaké míry jste mnou doporučený program probádal, musím vás však ujistit, že vámi požadované funkce obsahuje. Program je však nutné přepnou do standardního vzhledu, ve zjednodušeném nejsou některé funkce dostupné (viz obrázky níže). Plánování zálohování a filtraci podle typu souboru je rovněž možné.
Původně odeslal Martyr-M
Toho jsem si vsim ale aby to udelalo jako jiny subor to tam neni aby my to udelalo zalohu př.: 100 MB soubor vypalim pak soubory co se zmneni po jistem case tak da do jinyho treba 20 MB vypalim znova
jelikoz se spatne mneni soubor na CD tak chci program co udela prirustkovou zalohu do jinyho souboru.
A proč nepoužít CDRW? Mít všechno pohromadě považuji za výhodu.
nj na neco CDrw neco CDr ale potrebuju aby to delao do jinyho souboru
i kdyz to delam na CDr tak je uz jednodusi udelat novou kopletny zalohu a vypalit ji protoze palilm stejne vse
ja chci palit puze ten rozdil
jo jeste kam si valstne ten program dava data o nastaveni?
koukal jsem ze neumi export nastaveni nebo jsem to aspon nenesel
Export nastavení opravdu není možný, tedy o tom aspoň nevím, niméně nevín ani o zádném podobném programu, který bu to uměl.
Předvolby jsou uloženy v registru:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Genie-Soft\GBManager3\Main]