Zdarec, mam takovy problem, ze v urcitych hrach my trha grafika. Karta je Inno3D GeForce4 MX 420 a driver ForceWare 93.71.V nekterych hrach je to brutal, u jinych zas vubec. Sestava je Biostar M7VKA, Athlon 900, 640 RAM, VGA znama, WinXP.
Printable View
Zdarec, mam takovy problem, ze v urcitych hrach my trha grafika. Karta je Inno3D GeForce4 MX 420 a driver ForceWare 93.71.V nekterych hrach je to brutal, u jinych zas vubec. Sestava je Biostar M7VKA, Athlon 900, 640 RAM, VGA znama, WinXP.
Tak nebylo by od věci úvest hry ve kterých se to seká, rozlišení a detaily na které je hraješ, popřípadě výsledky z 3dMark2000 a 2001.
Takhle asi nepoznáme zdali se Ti seká solitare když karty skákají z kupiček, či Oblivion když si zapneš HDR :)
Clovek se snazi byt vtipny, ale nejde mu to, ze? Tak se zamerme treba na Rally Championship XTreme, 800*600.Nic jsem nenastavoval ve hre, V3 3500 to jelo bez zavad.Je tam DX9c.
Nejde o vtipnost, ale o to, že spousta lidí neumí formulovat svůj dotaz tak aby se dalo rozumně odpovědět napoprvé.
Máš nainstalovaný patch pro WXP? Pokud ne, sosej zde, pokud nepomůže zkusil bych nějaké starší ovladače, mě osobně to častokrát pomohlo u starších kousků. Co FAQ přímo ve hře? není tam doporučená verze ovladačů?
Dal jsem tam ovladac 43.45, uz je to v poho, nic neseka, zadne tecky a tak. Dik za radu, mej se.