MSI 645 Ultra + nové AGP karty = problém
Žádám Vás tímto kohokoliv o radu.
Kamoš má tuhle desku s Celeronem na 1,7GHz a k tomu 1GB + 256MB RAM a k tomu GeForce MX400.
Chtěl to trošku upgradovat v podobě nové grafiky na kterou si vyčlenil 4000,-
Poprvé jsem zkusil tedy ATI Radeon 1650Pro AGP - ve 2D žádný problém ale při 3D viditelné artefakty - jendobarevné dlouhé trojúhelníky, chybějící textury, restart grafiky apod... :(
Řekl jsem si, že asi není kompatibilní, zkusil jsem ještě upgrade BIOSU desky ale stále stejné :)
Po 3 týdnech jsem zkusil GeForce 7600GS AGP - opět 2D žádný problém ale v grafice mi to dělalo opět ty trojúhelníky a vypadávali textury ... :(
Nevíte kde by mohl být problém? Původní grafika je OK. Nemůžou to být ty převodníky z PCIex na AGP? Grafiky v jiných PC jednou OK.
Re: MSI 645 Ultra + nové AGP karty = problém
Aky tam ma zdroj? Noname alebo "nieco" kvalitnejsie?
Citace:
Původně odeslal
M@to
Aky tam ma zdroj? Noname alebo "nieco" kvalitnejsie?
popravde ted nevim ... ale nijak jsem tomu nedaval vahu.... to by snad vypinalo apod ne?
Mne robil problem AGP Sidebanding. Skus to vypnut, ak to mas zapnute. Za pokus to stoji...
Citace:
Původně odeslal
Kuro
Mne robil problem AGP Sidebanding. Skus to vypnut, ak to mas zapnute. Za pokus to stoji...
zkusim jen prosim to je v BIOSe nebo v ovladacich? Ten pc dostanu pod ruku az pristi tyden....
Citace:
Původně odeslal
DAFER
zkusim jen prosim to je v BIOSe nebo v ovladacich? Ten pc dostanu pod ruku az pristi tyden....
mno treba sa urcite dobre pohrat s nastavenim v BIOSe (kazdy BIOS je iny takze tazko radit - mohol by si sem hodit foto screenu biosu s nastavenim AGP, urcite sa bude potom radit lepsie)...
A ten zdroj by som samozrejme TIEZ PREVERIL ... KArta moze ist v 2D dobre, ale v 2D nepodava takmer ziadny vykon (a aj sa malo hreje a malo papka), ale v 3D to je ina kava - karta zacne viac papat a slabucky zdroj jej mozno prestava stacit... Sam som zazil nieco podobne u kamosa - mal noname 250W zdroj - po vymene za obycajny 350W Eurocase vsetko chodilo ako ma...
Ne, ze bych rad papouskoval :), ale priklanim se ke slabemu zdroji.
A abych taky pridal neco hodnotneho, co takhle poridit trochu slabsi a levnejsi grafiku, rekneme 6600(GT), 6800LE, 6800, prodat Celer a sehnat nekde bazarovou P4 ??? On ten Celeron je dost chabouckej pro grafiky typu 7600, X1600...
Citace:
Původně odeslal
NightKing
Co takhle prodat Celer a sehnat nekde bazarovou P4 ???
On ten Celeron je dost chabouckej pro grafiky typu 7600, X1600...
Tak tak.. urcite dobry napad... Celerik 1.7 je pekna suncicka... a plnokrvne P4 (nejaky Northwood) sa da zohnat z druhej ruky za velmo slusny penizky. Rozdiel bude vyrazny. TAKTIEZ ODPORUCAM !!!
Citace:
Původně odeslal
Hazo
Tak tak.. urcite dobry napad... Celerik 1.7 je pekna suncicka... a plnokrvne P4 (nejaky Northwood) sa da zohnat z druhej ruky za velmo slusny penizky. Rozdiel bude vyrazny. TAKTIEZ ODPORUCAM !!!
Celeron 1.7 má herní výkon asi jako P3 - 600.
Ale ten s těmi artefakty určitě nemá co dělat. Jinak válí se mi tu ten samej board a zkoušel jsem ho s 6800LE a žádnej problém. Ostatně s žádnou grafikou jsem tam nikdy neměl žádnej problém. (ale nezkoušel jsem karty s můstkem)