1. Vypálím na vypalovačce AOpen 40x24x10x CD-R 90 min nebo dokonce 99 min?
2. Přečte DVD Toshiba 16x/48x IDE SD-M1712 CD-R 90 min, 99 min?
Printable View
1. Vypálím na vypalovačce AOpen 40x24x10x CD-R 90 min nebo dokonce 99 min?
2. Přečte DVD Toshiba 16x/48x IDE SD-M1712 CD-R 90 min, 99 min?
co jsem slysel tak bohuzel toshiba 90 a 99 min. CD neprecte...sam ji mam,ale jeste jsem to nevyzkousel...
o tom Aopen se podivej na cdr.cz tam jsou nekde urcite parametry
Toshiba M1610 99 minut CD-R přečetla bez problémů,stejně jako ASUS.
ten tvuj aopen by mel palit kam az mu dovoli medium...cili klidne pres 99minut... :idea:
Tyto velká media mi přečte i stařičká Toshiba M1502, akorát s max. rychlostí skončí na 700MB a do konce jede pouze 4x. Až jsem se divil, že to zvládá.
Moje Toshiba 1612 mi nechtěla přečíst 90 minutove CDR, rozjel jsem ho jen na vypalovačce :evil: :evil:
sakra ja mam 1712 a jeste jsem to nezkusil,ale kamos co ma 1612 me rikal,ze neprecte ani 90 ani 99 media...na 100% coz je suxxx :-((
Mam 1612 a 90 media precte - ale .. mam na tom vypaleny velky video...a kdyz ho pustim, tak to neda ... ale kdyz ho zkopiruju na disk, tak fpoho ( sekvencni cteni nedela problem)Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
u 99 medii nemuzu na 100% rict, ale mam tu jedno 99 medium, ale mam na nem jen 90 min (780MB) - to taky de precist vpoho (zkopirovat), ale nejde to video pustit ...
S tim ctenim videa primo a zkopirovanim:Citace:
Původně odeslal spy
- kdyz to chces cist primo z CD a je to nejaky MPEG4, tak to video ma hlavicku az na konci, takze mechanika musi skocit naraz az na konec media a tam se netrefi. Kdyby to byl nejaky MPEG1, nebo AudioCD, tak to cte (jak jsi napsal) postupne od zacatku a dojde az na konec v pohode.
No vcera som skusal 90 Min na tej TOshibe a bez problemov...99 min nemam :? Uz to niekto vyskusal ci to facha?
jj, presne to vim, ale byl sem linej to psat :mweheh:Citace:
Původně odeslal Vitekv
Zkusil jsem vypálit Film v DivX 5.03 na Multidisk CD-R 90min ve vypalovačce AOpen 40x24x10x. Tato mechanika to vypálila i přehrála film. DVD Toshiba M-1712 zvládla jen kopírování, přehrávání filmu již ne.
Takže 90 minutová média asi používat nebudu.