Re: vyber grafiky poradte
Že váháš! Jestli je ta 8800 640MB za 10800,- SKK, tak běž do ní! Supr cena, supr výkon, vydrží (snad) dlouho. Pro rozlišení 1600x1200 ideál. Na testech PC Tuningu byla 320MB verze, která šla solidně "ohulit", takže výkon taky docela v pohodě. 7900GS ani 7950GT nebrat, ta první je za danou cenu málo výkonná, ta druhá je trošku předražená. To raději X1950Pro.
Citace:
Původně odeslal
meteor
.......
to je pravda, x1950pro nebo pak 8800/320....
no ano ta 8800GTS 320mb sla dobre taktit ale tak nejaky prevratny vykon to nebol na default urco lebo X1900XTX sa drzala celkom dobre
mna od tejto odradza ta mala pamat teraz to snad este nieje take obmadzujuce ale v blizkej dobe to bude urco brzda a stale vacssia a vacssia aj to ze chcem vacssi monitor s min 1600x1200 rozliskom
pokud ti to tak vadi, tak nevidim jiny reseni, nez fullGTS, to je ale blbost, nebo GTX, co vic chces slyset?
Pokud chces usetrit tak x1950pro, nic vic nic min
pokud premyslis o tom , ze das 10k do GPU (8800)?? Myslis i na to jestli ti ji dostatecne "nakrmi" CPU? Teda pokud ji planujes do sestavy co mas v podpisu?
Citace:
Původně odeslal
cody1
pokud premyslis o tom , ze das 10k do GPU (8800)?? Myslis i na to jestli ti ji dostatecne "nakrmi" CPU? Teda pokud ji planujes do sestavy co mas v podpisu?
ano jasne do akej inej si ju akoze podla teba mam zastrcit???
Citace:
Původně odeslal
matooo
ano jasne do akej inej si ju akoze podla teba mam zastrcit???
Pokud plánuješ upgrade na C2D tak proč ne, nicméně pokud ta karta má být poslední investice na nějakou dobu, tak 8800 je moc na Tvé CPU.
Citace:
Původně odeslal matooo
GAINWARD Nvidia GF 7900GS 512MB (+-5k3 sk)
ASUS nVidia 7950GT HTDP 512MB DDR3 (+-7k2 sk)
8800gts 320MB zalezi od vyrobcu ale od 8k2 do 9k5 ale tu dosta vaham lebo
7900GS urcite ne, v porovnani s x1950pro je o nicem...(cena/vykon)
7950GT taky ne, to uz bych sel tadeji do 8800/320 ( a v tom pripade koupil i procak ktery by ji nakrmil, s tim tvojim mainstreamovym athlonem bych se vys nez na x1950pro ani nedival)
Citace:
Původně odeslal
matooo
ati nechcem
LOL. to je pak tezke ti radit kdyz nechces levnejsi a vykonejsi reseni...
Citace:
Původně odeslal matooo
...ta mala pamat teraz to snad este nieje take obmadzujuce ale v blizkej dobe to bude urco brzda...
brzda je ted u tebe procak (a asi nejen to...) a ne 320MB ramky na grafice...jestli ti jde o pamet na grafice tak muzu doporucit x1650xt 512MB nebo jsem dokonce videl i inzerat x1650XT 1GB, tam mas ramky dost na mnoho let dopredu....
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
Pokud plánuješ upgrade na C2D tak proč ne, nicméně pokud ta karta má být poslední investice na nějakou dobu, tak 8800 je moc na Tvé CPU.
v drtive vetsine her je rozhodujici vykon graficke karty, hezky to otestovali na http://www.pctuning.cz/index.php?opt...8301&Itemid=57
a vyslo jim ze vetsina her je v pohode hratelna s Core Solo na 1800Mhz...
rozhodne bych sel do 8800 GTS.
Citace:
Původně odeslal
Jirik
toto som chcel pocut a tiez som ten test cital uz 3x len nejak som z neho nemal jasno dik za rady dufam ze coskoro budem mat grafu v pc
k tomu tvymu A64 2,4GHz, to jsou vyhozeny penize
ale jsou to tvoje penize:)
Citace:
Původně odeslal
cody1
k tomu tvymu A64 2,4GHz, to jsou vyhozeny penize
ale jsou to tvoje penize:)
no tak neviem pozrel som si ten test podrobnejsie a si myslim ze mi je uplne jedno ci budem mat 60fps s pouzitim mojho cpu alebo 80 s pouzitim c2d na 3600mhz
viem ze ten venice nieje nic moc ale tak zohnat X2 je uz trosku problem aspon nie za tie ceny za ake su a momentalne nebudem prechadzat na novu platformu to az neskor max teraz by som prijal X2 cpu len ho zohnat za nejaku rozumnu cenu takze asi tolko
pockam asi do konca mesiaca a idem do 8800GTS ...
osobne bych misto 8800GTS sem do 1950Pro + X2, protoze ta tvoje sestava to je jak davat motor z formule do trabantu. Ale jak uz je psano vyse "tvoje penize,tvuj nakup".na tvoji sestavu je tak akorat 6600gt nebo 6800 a vsechno silnejsi je zbytecnost
edit: vypis s ty recenze
"Pro všechny dnešní hry, za předpokladu že máte výkonnější grafickou kartu, budou bohatě stačit AMD Athlon 64 + Athlon X2 na frekvenci 2600MHz a výše, Intel Pentium 4 a Pentium D na frekvenci 3200MHz a vyšší a Core 2 Duo od taktu 2800MHz výš."
Citace:
Původně odeslal
deathkiller
...vypis s ty recenze
"Pro všechny dnešní hry, za předpokladu že máte výkonnější grafickou kartu, budou bohatě stačit AMD Athlon 64 + Athlon X2 na frekvenci 2600MHz a výše, Intel Pentium 4 a Pentium D na frekvenci 3200MHz a vyšší a Core 2 Duo od taktu 2800MHz výš."...
tu recenzi doporucuju prolizt celou a podivat se hlavne na grafy minimalnich fps, ktere maji nejvetsi vliv na plynulou hratelnost. ten athlon co ma matooo je vykonem nejbliz core solo na 2,4Ghz. a jedina hra na kterou je ten procesor slaby je company of heroes.
Pkud jeste budou mit na www.pcskonto.cz dalsi varku Asuse 7900 GS (tedka je na ceste, takze kdo vi) za tech 2989 s Dph (a jako ze uz nekteri uzivatele odsud ji vzali, ja ji mam tedka objednanou), tak je to za ty prachy bezkonkurencne nejlepsi nakup.
Jo hlavne ji typek objednal..prisla v krabici od 7300LE samotna grafika..cili nejaka ojetinka kdovi kde ji sebrali...
Citace:
Původně odeslal
nex
Jo hlavne ji typek objednal..prisla v krabici od 7300LE samotna grafika..cili nejaka ojetinka kdovi kde ji sebrali...
No Nexi, bylo by mozna lepsi si precist primo text na webu prodejce a pak sem placat kraviny. Ta grafika je bulk jen se zakladnim prislusenstvim, tj. bez krabice. Pokud se ti na tom zda neco divneho, tak i TSBohemia prodavala sveho casu Gigabyte grafiky (R900Pro) jen tak v sacku s plnou zarukou a nove. Vim tu z fora o trech lidech co ji maji a vsichni potvrdili ze je nova a netknuta, takze priste si o tom neco zjisti a pak placej.
Citace:
Původně odeslal
PetrT
No Nexi, bylo by mozna lepsi si precist primo text na webu prodejce a pak sem placat kraviny. Ta grafika je bulk jen se zakladnim prislusenstvim, tj. bez krabice. Pokud se ti na tom zda neco divneho, tak i TSBohemia prodavala sveho casu Gigabyte grafiky (R900Pro) jen tak v sacku s plnou zarukou a nove. Vim tu z fora o trech lidech co ji maji a vsichni potvrdili ze je nova a netknuta, takze priste si o tom neco zjisti a pak placej.
Presne tak, je to pouze bulk baleni a je na ni dva roky zaruka.
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Presne tak, je to pouze bulk baleni a je na ni dva roky zaruka.
Pořád lepší bulk, než bare, kde je zboží předáno s pouhým potřesením ruky :)
Ad. PCSkonto : mám s nima jen pozitivni zkušenosti, ovšem odkud berou zboží někdy lépe nevědět :p
V poradku....kdyz je to tak proc ne..budou vubec jeste?maji tam takovej zmatenej popisek..
Citace:
Původně odeslal
nex
V poradku....kdyz je to tak proc ne..budou vubec jeste?maji tam takovej zmatenej popisek..
Popravde nevim, s popiskem jsem taky bojoval a ne uplne pochopil :-) Mam ji objednanou od patku. Zatim cekam.
Citace:
Původně odeslal
nex
Ja ji mam obednanou od 22. unora, asi dve hodiny pote co prvni varku vyprodali. Takze taky cekam. Ale nekdo z uzivatelu zde ji obednaval po me (PPLkem ja ji mam na OSOBKU) a uz ji dostal, tak by me taky zajimalo, jestli budou. Psal sem tam dvakrat maila, nikdo neodpovedel. Jestli se do konce tydne nic nedozvim, tak tam asi zavolam.
Citace:
Původně odeslal
Jirik
tu recenzi doporucuju prolizt celou a podivat se hlavne na grafy minimalnich fps, ktere maji nejvetsi vliv na plynulou hratelnost. ten athlon co ma matooo je vykonem nejbliz core solo na 2,4Ghz. a jedina hra na kterou je ten procesor slaby je company of heroes.
hezka recenze jen sem tam nenasel jakej bude rozdil v 1600x1200 kvuly kterymu chce taky upgrade
edit: a 8800gts je pouze na hrani kdezto X2 je na mnohem vic veci ;)