Je hodne rozdil mezi CL 2 a 3? Muze to delat problemy? Nedavno jsem upgradnul z nf2 na nf3 a Athlon64 3000+ a je to cely nejaky liny... Jedna hra se nejak obcas zasekava... Nevim, je to jen napad, tak me pripadne vyvedte z omylu :)
Printable View
Je hodne rozdil mezi CL 2 a 3? Muze to delat problemy? Nedavno jsem upgradnul z nf2 na nf3 a Athlon64 3000+ a je to cely nejaky liny... Jedna hra se nejak obcas zasekava... Nevim, je to jen napad, tak me pripadne vyvedte z omylu :)
Rozdiel medzi tym je, ale v ziadnom pripade nie taky, aby si to mohol takto pocitit....Mne na NF4 urobi rozdiel v casovani CL2 a CL3 nejakych do 200 MB v priepustnosti...Samozrejme v prospech CL2...Ale kazdopadne ten rozdiel nie je taky velky a to preco je to lenive treba hladat niekde inde....
cirou nahodou jsi nezzkousel FAQ, vid? je tam odkaz primo na clanek pojednavajici o jednotlivych parametrech.
krome toho stale funguje vyhledavani...
Normalni lidi poradi, ty musis prudit. Splendidni.
no CL3 bych pouzival az pri vysokejch frekvenci ale to taky zalezi na pametech jestli zvladnou treba 2.5.. vetsina z nich to umi ikdyz jsou ''papirove'' jen CL3.. pokud jde to to zasekavani hry tak to tim nebude ;).. jestli to chces zkusit tak jim zvys napeti a dej tam natvrdo CL2.5 nebo 2 a uvidis jestli je to tim nebo ne
mlady muzi, jsi tu dostatecne dlouho, abys znal pravidla. chces-li zacit jit proti nim a byt hruby i pres sz, nebude to mit dlouheho trvani. a myslim to naprosto vazne.
ohledne toho clanku, kdybyses namahal si ho precist, tak tam jsou grafy zavislosti jednotlivych parametru pameti. ale chapu, ze pokud nedam odkaz sem, tak je to pro nekoho uz moc narocne a radsi dela presne to, co jsi psal. ze?
pri dalsim offtopic bude lock