Chci se zeptat jestli se má zapnout ten rychlej zápis nebo vypnout.Někde jsem četl, že u ATI je lepší mít vypnuto.Co vy nato
Printable View
Chci se zeptat jestli se má zapnout ten rychlej zápis nebo vypnout.Někde jsem četl, že u ATI je lepší mít vypnuto.Co vy nato
Lepsie je to mat zapnute pokial nemas nejake problemy na systeme a vsetkoti funguje OK.Citace:
Původně odeslal Michal Navrátil
To TL: Zkousel efekt na vykon?
Ked to mas zapnute vraj je to rychlejsie!!!
Je to v ovládacím panelu karty u záložky Ati GART.Tam si to můžeš vypnout.Citace:
No to vim ze to zveda vykon.... ALE O KOLIK jestli je to 0.5-1% Tak to nestoji za to jestli pak sou naky problemy...
Iba dakedi su stim problemi 1 zo 100 a ked to mas tak to zvisuje vykon 5 percent odhadujem
To si sám Ati GART zjišťuje jestli je karta stabilní při zapnutí Fast Writes,pokud ano,tak tam dá Fast Writes On.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
I kdyz je to BIOSU disablovany?
Tak to jsem nezkoušel,ale jestli tam je disabled,tak by to mělo být Off.Citace:
Ne, ale SmartGart ti ma nastavit vsetko co system zvlada, takze max AGP a pokial zvlada aj fast write tak to tiez. Ale myslim ze na vykon to nema skoro ziadny vplyv. Teda myslim pri R9500/9700 so 128MB kde toho moc na AGP memory nespravis.Citace:
Nekde jsem cetl (ale za boha nevim kde) :? , ze FastWrites rozhodne vypnout, ze spis nez urychleni prinasi potize a nestabilitu. Takze ja se rozhodne priklanim FastWrites: Off.Citace:
Aj ked je system v poriadku a stabilny s FastWrites ON ?Citace:
Původně odeslal Halen tech
jestli je stabilni tak to nech zapnute, FastWrites je pouze nafouknuta bublina......Citace:
Původně odeslal TimeLord
skor by som povedal ze je to bezvyznamna vec preto sa o nej nikde ani nepise ani sa o nu nikto nezaujima, takze kde si zobral ze je to nafuknuta bublina ? kto ju nafukuje ?Citace:
Původně odeslal Halen tech
Trosku jsem si stim hral a rozhodne to muze byt pro klid v dusi vyple protoze jestli je tam narust o 0,5 procenta az 1 procento tak je to moc.
Takze pokud vse chodi jak ma muze byt zaple ale jinak klidne vypnout.
V každým případě bych je raději vypnul. Když jsem je měl totiž zapnutý, jednou za čas se stalo, že se počítač seknul. Vypnul jsem je a všechno už 2mesice bez jedinýho záseku.
Preco v kazdom pripade ?? co ked mu to nebude padat ?Citace:
Původně odeslal kooler
nemyslim si ze by to melo tak radikalni vliv na to ze se bude PC sekat neda se to rict obecne pro vsechny komponenty a sestavy :)
Ja mam zapnuto a nic se neseka :)
A co pretaktovatelnost s FW ON a OFF, zkousel jste to nekdo?
To je zaujimava otazka asi to este nikto pred nami netestoval!!!
No ja nevim.... vypnul sem to a bud se GPU zahorelo nebo mi to uz de z 357-na-364....MHzCitace:
Původně odeslal Fila