Pripojeni ext.LCD k NTB :-(
Nazev zni lame a urcite je to lame...tak me nezatracujte,mel jsem tezky den :-(
Minule jsem si k NTB(1400x1050) pripojil LCD(1440x900) a uplne v poho vse jelo OK.
Dneska jsem udelal totok a nastalo tamtok:
Pripojil jsem moncl,nainstaloval ovladac a pustil monitor,nabidlo mi to jen normalni rozliseni,tak jsem restnul a wide rozliseni stale nikde.Tak jsem s tim chvilku blbnul a najednou mi to nabizelo bud normalni rozliseni a nebo rozliseni typu 1440x1800,1440x1920 ...proste pootocena.I ve znazorneni obrazovek ve vlastnostech je videt ta druha postavena na vysku. Zkousel jsem vse mozne,ale uz jsem to nedokazal vratit a ani rozchodit spravne.
Muzete mi nekdo helpnout,pripadne napsat,co udelat,abych se tomuto vyvaroval priste :-)
THX za odpovedi na lame dotaz.
Re: Pripojeni ext.LCD k NTB :-(
Tak jsem to znova zkousel nastavit,ale stale nic :-(
Nabizi mi to bud normalni rozliseni + ta prevracena(1440x1800) a pokud prohodim primarni zarizeni tak max. 1368x768,vetsi ani tuk...pritom LCD ma rozliseni 1440x900.
Mel jsem na tom pripojene i LCD 1920x1200,takze ntb to urcite zvladne.
Bud jsem postupoval spatne od zacatku nebo jsem nainstaloval ovladac na spatny displej(na ten v ntb)...je tam na vyber bud monitor plug and play nebo vychozi monitor...ale i kdyz jsem zkousel oboje,tak pozadovane rozliseni stale nikde :-(
Premyslel jsem,jak je mozne,ze mi to tenkrat slo uplne v poho okamzite a ted nic...uz fakt nevim :-/
Nejaky help pro zoufalce :-)
EDIT:Pomuze mi,pokud jsem to uz nejak rozvrtal,preinstalit ovl.ke grafice? A nasledne nejaky pevne dany postup,ktery snad nekdo zna? :-)
Tak predtim jsem mel Mobile Catalyst 6.10 a CP prilozeny k nim nemel v menu otaceni obrazu.Ted jsem nahodil 7.12 a CP to tam ma...ale to uz tak nejak neni muj problem.Ted jen najit to rozlisko :-)
Tak Mobile Catalyst uz asi nikdy...leda by byla mrte novejsi verze :-)
S Catalyst 7.2 to byla otazka 3vterin...uuuuf,to je ale demence :-)