Chci si trosicku vylepsit case, predni desku vyriznout a diru zaplacnout sklem a pod nej dat neony. Poradte nekdo nejaky neony, kde se daji koupit a kolik stoji? Jsem z Prahy.. Dikes lidicky..
Printable View
Chci si trosicku vylepsit case, predni desku vyriznout a diru zaplacnout sklem a pod nej dat neony. Poradte nekdo nejaky neony, kde se daji koupit a kolik stoji? Jsem z Prahy.. Dikes lidicky..
www.dcase.cz :wink:
Nebo koukni sem :idea:www.pselectronic.cz
Yes, PS Electronic na Husitské ulici. Bus 207/135 zastávka U Památníku, 30cm katoda za 199 + 165kč předřadník.
Je to nádherný světlo, báječně osvítí velej kejs.
Na ty stránky se určitě kouknu, díkez za info..
muzete se takz kouknout na http://www.alzasoft.cz v sekci skrine a zdroje zvolte prislisenstvi...maj tam katody zeleny, modry a zeleny...stojej necely petikilo...dobra vec...doporucuju modrou...
sorry ze vytahuju tenhle thread, ale v PS to ted vyjde 140+120 :eek: je to mozny? ??? jestli to je za tech 260 tak pro ni hned letim. proc to ma dudu tak drahy kdyz to tady sezenu komplet za 260? :?:Citace:
Původně odeslal Marty
Hehe, ja sem tam kupoval modrou katodu i s predradnikem za 180Kc (jako sadu) :wink: :lol: .Citace:
Původně odeslal Braindead
ty vole :eek: a maj to jeste? ja nevim jak to tam mam najit. nevis jaky to melo oznaceni? ???
8009-070 FL30-B/PS Fluorescenční výbojka se studenou katodou 4W, 30cm, pr.4mm - modrá + předřadník na 12V 452 180,00 --- --- OCitace:
Původně odeslal Braindead
Presne tak, ono by neskodilo nelozit jenom po webech, ale zkusit spis osobni jednani nebo aspon telefon - pak najdes mnohem vic zajimavejch veci :lol: . Ale ty sady za 180Kc jsou pokud vim jenom modry.
super, dik. uz sem si ji objednal :D
jinak je k tomu potreba jeste neco? nakej vypinac nebo tak neco?
Ja brusim zuby resp. uz je objednana UV Katoda :)....resp asi dva katody. Usuall mi dal dva katody biele ale tie mi treba zrobit..:) snad nezdymia ako jemu na LP.
Aj tebe ? Aj mne slubil dve , aj vim kde skoncia :wink: 8-)Citace:
Původně odeslal GABO
Neviete nahodou ci v PS electronic zasielaju tovar aj na Slovesko???
O tu katodu by som zaujem aj ja.
U nas to maju v Radio Bastleri (teraz je to na Americkom namesti). Ja som kupoval len predradnik (aby som z neho zobral tranzistory do podsvietenia LCD na notebooku ;D )
A nevuíes ake tam maju ceny???
http://www.radiobastler.sk - tam sa to niekde da vyhrabat. Myslim, ze ten predradnik stal viac ako 200.